„Adversarii ne cântă prohodul și își fac calcule de promovare”. Precup a refuzat să plece la SCM Pitești în speranța că Inter Olt nu se va desființa

Marius ANGHEL 16 Dec. 2015, 12:26 Stiri

Mijlocașul grupării slătinene, Gabriel Precup, nu a dat curs ofertelor primite, deși a purtat discuții, inclusiv cu SCM Pitești, echipă pe care în tur Inter Olt a învins-o chiar în fieful argeșenilor. Fotbalistul din centrul liniei mediene nu se grăbește să-și găsească un alt angajament, în speranța că factorii decizionali vor găsi soluții ca echipa să-și continue cursa spre Liga a 2-a.

Slătinean, mijlocașul Gabriel Precup nu-și poate explica cum este posibil ca județul Olt să nu mai fie reprezentat de nicio echipă în fotbalul de performanță. După cum se știe, gruparea slătineană este sortită desființării în această iarnă, din lipsă de finanțare. Regretele sunt cu atât mai mari, având în vedere faptul că echipa este marea favorită la promovare, fiind campioană de toamnă în seria a III-a.

„Tot nu-mi vine să cred că se termină. Nimeni nu înțelege cum este posibil să se desființeze singura echipă de fotbal. Dacă eram o echipă de pluton, mai înțelegeam, dar am terminat pe primul loc. Am depus aici o muncă, de la jucători, la staff-ul tehnic și administrativ, cu toții am gestionat situația din tur, care nu a fost deloc ușoară, am terminat pe primul loc… Mi-ar părea extrem de rău să se termine. Poate în ultimul moment lucrurile se vor rezolva, eu încă mai sper”, a precizat mijlocașul grupării slătinene, Gabriel Precup, care a a evoluat meci de meci în turul de sezon, fiind la doar câteva minute de statutul de integralist în echipa antrenată de Dan Oprescu.

„La Pitești se dorește promovarea, dar nu știu ce șanse sunt”

Gabriel Precup spune că a purtat discuții cu SCM Pitești, echipă aflată la jumătatea clasamentului seriei, dar cu aspirații la promovare, însă nu s-au finalizat. În aceste condiții, mijlocașul mai așteaptă, cu speranța că la Slatina fotbalul nu va muri.

„Nu vreau să mă grăbesc. Am avut discuții cu cei de la SCM Pitești, dar nu ne-am înțeles. Vreau să merg la o echipă care are un obiectiv clar. La Pitești se dorește promovarea, dar nu știu ce șanse sunt. Nu vedeți, noi suntem pe primul loc, dar ne desființăm, cred că suntem singura echipă din țară într-o astfel de situație. Adversarii ne cântă prohodul și își fac calcule de promovare”, a mai spus Precup.

Inter Olt a încheiat turul pe primul loc, cu 29 de puncte acumulate. Gruparea slătineană n-ar fi avut probleme cu atingerea obiectivului, accederea în Liga a 2-a, ținând cont că meciurile cu toate echipele care mai speră la promovare s-ar fi disputat, în retur, pe teren propriu.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 16 Dec. 2015, 12:26 Stiri
Pe aceeași temă