Adrian Toma rămâne „principal” la fotbal

19 Apr. 2012, 11:00 Stiri
Adrian Toma rămâne** „principal

Situația dificilă prin care trece echipa de fotbal a Focșaniului din liga a treia, CSM 2007 a fost dezbătută ieri la Stadionul Milcovul de o parte din cei care se ocup de destinele grupării și care fac parte din Comitetul Director al clubului CSM 2007, club care este finanțat de Primăria și Consiliul Local Focșani.

După o ședință scurtă în care au existat și nemulțumiri, s-a decis ca formația de fotbal să fie condusă până la finalul sezonului de antrenorul-jucător Adrian Toma, acesta urmând să fie ajutat ca și până acum de Aurel Pastia. Asta în ciuda faptului că au fost alte propuneri pentru postul de antrenor principal, Orlando Donciu și Daniel Bănică, dar oficialii grupării de pe Milcov au luat o decizie menită să salveze gruparea focșăneană de la retrogradarea în campionatul județean.

Mâine, CSM 2007 Focșani va juca pe terenul liderului, CSM Petrotub Roman (ora 17.00), meci în care echipa de pe Milcov nu se poate baza pe serviciile a patru jucători: Suvac, Șonțu și Toader (suspendați) și Bucătaru (accidentat).

Sursa: Monitorul de Vrancea

19 Apr. 2012, 11:00 Stiri
Pe aceeași temă