Acel minut 54!

Marius ANGHEL 16 Oct. 2016, 15:53 Stiri

Acest minut putea încheia jocul de sâmbătă dintre cele două tabere, CSM Oltenița și Unirea Slobozia, în cadrul etapei a 7-a a Ligii 3, Seria 2. Scorul era 2-1 pentru oaspeți și în minutul 54 Adăscăliței lucrează o fază frumoasă pe stânga și-l găsește la întâlnire pe Khalil, care, cu capul, a trimis puternic mingea în transversală lui Ștef. Pe contraatac, Tontea îl servește pe Vasilescu (55) și acesta îl învinge pe Cristică.

Mingea la centru, gazdele încă savurează golul, Macare trimite printre fundașii Olteniței și Topor (57) înscrie pe colțul lung. Faza aceasta a fost precum sfârșitul lumii: jucătorii și spectatorii oltenițeni au acuzat o suspectă poziție de ofsaid la autorul golului și până la finalul jocului au huiduit și apostrofat pe „liniorul” Banu și pe central.

Din păcate, arbitrajul a nemulțumit pe toată lumea. Faulturi care trebuiau sancționate au fost trecute cu vederea, iar unele angajamente în limita regulamentului au fost „îngălbenite”.

Dar ce s-a întâmplat până în minutul 54? Oaspeții au părut că sunt stăpâni pe joc, au avut situații să marcheze, jucătorul meciului fiind de departe „decarul” Constantin Toma, care a „arat” terenul de joc, a driblat și a fost un dispecer de excepție pentru colegii săi din avanposturi. Scorul a fost deschis de Victor Călin (25) după un corner executat de Toma și cu „contribuția” defensivei din Oltenița. La două minute distanță Răduca ratează incredibil majorarea scorului. Dar greșelile apar și la oaspeți, acolo unde portarul Cristică visează la capul din trei metri al lui Rotaru, neavând nicio reacție. Ialomițenii intră din nou în avantaj la două minute după pauză: Khalil centrează de pe stânga, doi fundași ai gazdelor evită să-l atace pe Adăscăliței, care înscrie de la circa 10 metri.

Așa s-a scris istoria unui meci dârz disputat, cu multe goluri și în prezența a circa 400 de spectatori.

Cu cele trei puncte obținute în urma victorie din această etapă, Unirea Slobozia face 10 puncte în clasament și se clasează pe locul 7 în Seria a II-a, în timp ce învinsa, CSM Oltenița, rămâne la borna 7 și se află pe locul 9.

CSM OLTENIȚA – UNIREA SLOBOZIA     2-3
Rotaru 32′, Vasilescu 55′ / V. Călin 25′, M. Adăscăliței 47′, Topor 57′

V. Ștef – Lupașcu, Fl. Barbu, B. Constantin, M. Dică – Hîrțescu, S. Rotaru (Tontea 51′), Niculai, M. Udrea (Mihai 69′) – Ionică (Giugiumică 81′), Vasilescu
Antrenor: Valentin Negru

Cristică – V. Călin (Ed. Dumitru 76′), Topor, R. Soare, M. Bucurică (Khalil 46′) – M. Adăscăliței (Gab. Teodorescu 84′), Macare, C-tin. Toma, M. Lemnaru, Adr. Gherasim – Răduca
Antrenor: Ion Ionescu

Arbitru: Ovidiu Roibu (Popești Leordeni – Ilfov); Asistenți: Adrian Bogdan Banu și Bianca Florea (ambii din Ploiești).

Articol și foto de Ștefan DUMITRU

Marius ANGHEL 16 Oct. 2016, 15:53 Stiri
Pe aceeași temă