Accidentare horror pentru Mihai Guriță! Și-a fracturat tibia pentru echipa secundă a clubului unde evoluează

20 Aug. 2012, 17:06 Stiri
Accidentare horror pentru Mihai Guriță!** Și-a fracturat tibia pentru echipa secundă a clubului unde evoluează

La sfârșitul săptămânii trecute a început ediția de campionat 2012-2013 a Ligii a IV-a. În prologul primei etape, Sporting II Arbore s-a impus fără probleme, scor 3-0, pe terenul nou-promovatei Șomuz Fălticeni, prin golurile marcate de Bîgu, Păiuș și Sadoveac.

Jocul a fost însă unul foarte încins, presărat cu durități și cu cartonașe roșii, patru la număr. Cel mai șifonat a ieșit „veteranul” celor de la Sporting, Mihai Guriță, care a fost accidentat deosebit de grav de portarul gazdelor. Fostul atacant al echipelor Bucovina Suceava, Foresta, Oțelul Galați, Farul Constanța, Steaua București, Gloria Buzău, UTA, Săgeata Stejaru, Cetatea și Rapid Suceava s-a ales cu o fractură de tibie la piciorul stâng, care-l va ține departe de gazon aproximativ trei luni. Aceasta este prima accidentare serioasă din cariera fotbalistului în vârstă de 39 de ani, care a strâns în îndelungata sa activitate aproape 300 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc.

„O să-mi fie greu să suport atâta timp piciorul imobilizat, pentru că eu sunt o fire activă și n-am fost niciodată bolnav. În ciuda vârstei care pentru unii pare înaintată, eu sunt sigur că o să revin mult mai repede pe gazon, înaintea celor 90 de zile prognozate de medici”, a declarat Mihai Guriță.

O bilă albă și pentru primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, prezent la meci, care s-a implicat personal pentru ca fotbalistul sucevean să aibă parte de cele mai bune îngrijiri din partea medicilor de la secția de urgență a spitalului din Fălticeni.

Iată rezultatele complete înregistrate în etapa I a Ligii a IV-a:

Avântul Volovăț – Zimbrul Siret 3-0
FC Pojorâta – Foresta Mălini 3-2
Șomuz Fălticeni – Sporting II Arbore 0-3
Voința Stroiești – Minerul Iacobeni 0-8
Bradul Putna – Unirea Boroaia 7-2
Moldova Drăgușeni – Bucovina Frătăuții Noi 1-3
Viitorul Liteni – Florconstruct Pătrăuți 9-1
Rapid II Mihoveni – CS Gura Humorului
2-0

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

20 Aug. 2012, 17:06 Stiri
Pe aceeași temă