A vrut să tragă de timp și s-a accidentat! Portarul echipei care a fost aproape să elimine Mioveniul din Cupă va evolua cu ham atunci când va reveni pe teren

Marius ANGHEL 09 Oct. 2017, 16:13 Stiri

În 540 de minute jucate pentru echipa de fotbal din Liga a 3-a ACS Șirineasa, Victor Gîrlea (22 de ani) a încasat doar două goluri, exceptând loviturile de pedeapsă din partida de cupă cu CS Mioveni. O accidentare stupidă în meciul cu argeșenii l-a scos din primul „11”, iar la echipă a fost adus de urgență Mihai Mincă. Coincidență sau nu, la chiar primul meci din acest sezon cu un nou portar titular, ACS Șirineasa a și bifat primul semieșec în acest sezon, remiza 1-1 de sâmbătă, din etapa a 7-a, cu Șoimii Lipova. În primele șase etape înregistraseră tot atâtea victorii și era lider detașat în Seria a 4-a.

În partida cu CS Mioveni, încheiată la egalitate în cele 90 și 120 de minute, scor 1-1, la o fază banală de joc, Victor Gîrlea a vrut să preia mingea, care i-a sărit în genunchi și pentru a evita o lovitură de corner  a plonjat după ea și i-a sărit umărul, ajungând la spital. „Am vrut să trag puțin de timp și a ieșit rău pentru mine. Nu am avut parte de accidentări grave până acum. Nici asta nu pot spune ca e una gravă, dar pe moment am simțit unele dureri. Mă simt mai bine acum, mai am o jenă când fac unele mișcări, dar am început să lucrez la sala de forță și sper să încep cât mai repede antrenamentele”, spune jucătorul al cărui loc în poartă a fost luat de către Mihai Mincă, portarul care toată vara a negociat cu ACS Șirineasa. „Mincă este un portar bun, cu experiență, de la care am multe lucruri de învățat. Sper să revin și eu cât mai repede în poartă”, a mai spus Gîrlea, al cărui tot nume este Victor Dan Gîrlea Dömöndi.

La vârsta de 16 ani, Victor Gârlea a câștigat campionatul național cu selecționata județului Timiș și a primit și premiul pentru cel mai bun portar al turneului, competiție la care a jucat împotriva echipelor Steaua și Dinamo.

Fotbalistul Șirinesei își dorește să ajungă să joace fotbal la un nivel cât mai înalt. „Idolul meu este Pantelimon încă de pe vremea când am avut ocazia să mă pregătesc cu el. Visul meu este să joc fotbal la un nivel cât mai înalt, nu contează echipa la care o voi face. Mai am o promovare din liga a treia în liga a doua cu Chindia Târgoviște. Și îmi doresc încă una și cu Șirineasa”, spune portarul care atunci când va reveni pe gazon va fi obligat să poate un ham până când umărul drept va fi refăcut complet.

Victor Gîrlea are 22 de ani și a mai evoluat la echipele Millenium Giarmata, Fortuna Poiana Câmpina, Chindia Târgoviște, Dacia Unirea Brăila, ASU Poli Timișoara, iar acum e la ACS Șirineasa.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 09 Oct. 2017, 16:13 Stiri
Pe aceeași temă