A câștigat titlul în Liga 1 cu Oțelul și a primit 100.000 de euro primă, dar a rămas imediat fără ei. Pe ce a cheltuit toți banii Iorga: „Am înțeles că acum merge cu Dacia”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2018, 17:23 Stiri

Marius Stan, președintele care în 2011 conducea Oțelul spre titlul de campioană a Ligii 1, a făcut o dezvăluire interesantă despre Laurențiu Iorga (30 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători ai campaniei istorice de acum opt ani.

Pentru marea surpriză produsă în fotbalul românesc, fotbaliștii Oțelului au primit o primă de 100.000 de euro. Una din care Iorga s-a grăbit să cheltuie 95.000 de euro pe o mașină de ultimul tip. Acum în Liga 3, la echipa suporterilor gălățeni, SC Oțelul, Iorga nu o duce prea bine.

„Primele s-au achitat integral atunci […] Iorga și-a luat cea mai fiță mașină. A dat 95 de mii de euro din prima de 100 de mii pe un BMW ultimul tip și înțeleg că acum umblă cu Dacia. Asta este. I-am învățat tot timpul să investească banii în imobiliare, în terenuri pentru că nu se pierde valoarea”, a spus Marius Stan despre mijlocașul de bandă, la TelekomSport.

Rapid, capabil să aducă un plus de viteză în jocul oricărei echipe, Iorga a avut, la un moment dat, o cotă foarte bună în Liga 1, iar Gigi Becali l-a dorit insistent la FCSB în 2013, la doi ani de la câștigarea titlului cu Oțelul. „I-am transmis lui MM să se intereseze în ce condiții l-am putea aduce pe Iorga, de la Oțelul. E un fotbalist care mie-mi place. E rapid și eu vreau viteză pe benzi!”, spunea, la acea vreme, latifundiarul din Pipera.

Acum, Iorga se luptă pentru promovarea în Liga 2 alături de SC Oțelul, iar după 13 etape echipa gălățeană se află pe locul 2 în Seria 1, la trei puncte în spatele Gloriei Buzău, care are însă un meci un plus desfășurat. Oțelul joacă sâmbătă, de la ora 14:00, în deplasare la CSM Râmnicu Sărat.

Foto: Sorin PANĂ‚ (Sportul Ilustrat)

Marius ANGHEL 23 Nov. 2018, 17:23 Stiri
Pe aceeași temă