900 de minute de invincibilitate și cam atât

Florin ALBOIU 26 Nov. 2011, 20:56 Stiri
900 de minute de invincibilitate** și cam atât

Chiar dacă nu au reușit să termine tutuul de campionat pe prima poziție, dezamăgind pe alocuri prin jocul practicat, elevii lui Marin Tudorache și Damian Militaru au stabilit un record personal în Liga a III-a, 900 de minute de invincibilitate și de asemenea singura echipă neînvinsă, în deplasare.

Jiul Petroșani a terminat turul de campionat cu o victorie, în Liga a III-a, în fața celor de la Național Sebiș, o echipă aflată în cealaltă jumătate a clasamentului. Unicul gol al meciului a fost marcat de Drăgoescu, iar la scorul de 1-0 petroșenenii au ratat o lovitură de pedeapsă prin Deac. „De data aceasta pot spune că am făcut un joc bun, dar am și ratat multe ocazii de a marca. Îmi pare rău că nu am terminat turul pe locul I”, a declarat managerul Jiului, George Borugă.

De partea cealaltă oaspeții au arătat cu degetul sper arbitraj. „Dacă și noi am avea la meciurile de acasă un astfel de arbitraj nu cred că ne-ar bate nimeni. Am avut și noi foarte multe ocazii de a marca”, a declarat atacantul Bogdan Bozian, fost la Minerul Lupeni.

Jiul nu a terminat turul de campionat pe primul loc, dar se poate mulțumi cu un mic record și anume 10 partide de invincibilitate, fiind singura echipă care nu a fost învinsă în deplasare.

Să vină întăririle

O iarnă agitată se anunță la Petroșani mai ales că sunt zvonuri care spun că actualul staff tehnic ar părăsi echipa în cazul în care implicarea patronului Alin Simota nu ar fi una totală. „Nu știu ce vom face din iarnă, dar este foarte clar că avem nevoie de întăriri masive. De exemplu îl vreau pe Bozian, care mi-a plăcut foarte mult. Dacă vrem să ajungem unde ne este locul avem nevoie de jucători buni și de o susținere mai serioasă din partea patronului, Alin Simota”, a mai declarat Borugă.

Mai multe dezamăgiri

Gigi Borugă a tras o linie și în ceea ce privește evoluția unor jucători de la care s-ar fi așteptat mai mult. „Singurii care au confirmat în opinia acestuia sunt: Hotoboc, Albert, Matei, Beretea. Pentru ei o bilă albă, în schimb de la atacantul Florentin Șerban m-aș fi așteptat la mai multe, pentru el o jumătate de bilă albă, restul m-au dezamăgit. Aș vrea în schimb să-i remarc pe mai tinerii Tudorache, Mareș. Drăgoescu, jucători care au crescut de la meci la meci”, a concluzionat Borugă.

Jiul: Hotoboc – Bertea, Albert, Matei, Cruceru, Filipescu, Caravan, Drida, Drăgoescu, Decac, Șerban. Antrenor: Marin Tudorache

Național Sebiș: Merșca – Feieș, Cornea, Lung, Viderok, Leucuța, Francescu, Ember, Necșulescu, Bozian, Șuteu.

articol scris de Loredana Juglea

Florin ALBOIU 26 Nov. 2011, 20:56 Stiri
Pe aceeași temă