3 e cifra magică la Recaș după 3-0 cu Giarmata!

21 May. 2012, 16:18 Stiri
3 e cifra magică** la Recaș după 3-0 cu Giarmata!

Recășenii s-au impus clar în fața „milenarilor”, scor 3-0, și sunt la trei puncte de o promovare istorică în al treilea an de C5. Primul gol a venit mai greu, marcator Nanu, Szekely și Enciu au încheiat socotelile după pauză, când Giarmata și-a pierdut speranța.

Milleniumul a venit montat la cramă, în dorința de a-i încurca pe „atletici”. Hunedoara fiind direct interesată de un rezultat negativ al gazdelor. Astfel, alb-albaștrii și-au vândut scump pielea în prima repriză. După o șarjă a lui Nanu în minutul 4, când șutul acestuia din careu a fost blocat bine de Țurcaș, „verzii” au reușit cu greu să descoase defensiva oaspete. Următoarea ocazie i-a aparținut lui Szekely, peste 25 de minute. Acesta a reluat însă paralel cu poarta din apropiere. Enciu (42′) a fost și el departe de țintă, tot cu o lovitură de cap dar repriza avea să se termine bine pentru AC Recaș. Nanu scapă din nou pe partea stângă, pătrunde în careu și șutul său e deviat în plasa lui „Pepu”.

Planurile „milenarilor” de a împiedica liderul se năruie după cinci minute din partea a doua. Enciu îi așează balonul golgheterului Szekely iar acesta nu iartă de la 16 metri central. Replica Giarmatei, care nu și-a trecut în cont nicio ocazie în primele 45 de minute, e palidă. Singurul vârf împins, Gideon, a părut mai degrabă mijlocaș ofensiv. Partida s-a încheiat practic cu un sfert de oră înainte de fluierul final, când Enciu a înscris nestingherit la o nouă pătrundere în careu.

3-0 final și trupa pregătită de Cosmin Petruescu pare să fi trecut peste piedicile acestui an, unul care va rămâne bun și pentru fotbal în „Orășelul vinului”. Trei puncte cu Poli II sau Gloria Arad în ultimele două runde, indiferent de ce face Hunedoara, asigură câștigarea campionatului.

Mai multe POZE de la meci

ACS Recaș (antrenor Cosmin Petruescu): Amarinei – Mânecan (83′ Opriș), Ștreangă, Șeroni (c), Ticană – Boldea, Rogozinaru (68′ Chivoiu), R. Trandu, Nanu (79′ Moroșan) – Enciu (77′ Andronic), Sz. Szekely.

Millenium Giarmata
(antrenor Călin Cojocaru): Țurcaș – M. Toma (54′ Oneț), Gârba, Dancia – Leucă (81′ Stratulat), Ad. Bungău (62′ Mihălceanu) – Rosenblum, Corlățeanu (c), Țofei – Gideon (67′ Lukics).

Sursa: Banat Sport

21 May. 2012, 16:18 Stiri
Pe aceeași temă