1-0, specialitatea casei la Hunedoara

Marius ANGHEL 26 Oct. 2013, 14:35 Stiri

FC Hunedoara a învins la limită vineri, pe teren propriu, pe Pandurii 2 Târgu Jiu într-un joc care a contat pentru etapa a X-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a.   
 
FC Hunedoara – Pandurii 2 Târgu Jiu, scor final 1-0 (0-0). Unicul gol al partidei a fost marcat de atacantul Dan Suciu – cu capul din 6 metri din centrarea lui Pepenar de pe stânga – în minutul 50. Prima mare ocazie a partidei și a primei reprize a aparținut oaspeților: Oiță a trimis mingea în bara transversal (41). Altfel, meciul a fost unul de o slabă factură tehnico-tactică.

După deschiderea scorului Pandurii au căutat cu înverșunare golul egalări, însă fără succes. Căpitanul gazdelor Janos Vajda a coordonat perfect defensiva hunedorenilor iar portarul Andrei Raț a fost la post și a respins de sub bara transversală în corner mingea șutată de la distanță de Vlăduți (62) și a reținut șutul lui Dănăricu (70).

A fost a patra victorie cu 1-0 obținută  de FC Hunedoara în actualul campionat – toate pe teren propriu: 1-0 Vulturii Lugoj (etapa a 3-a), 1-0 cu Nuova Becicherecu Mic (a 7-a) și 1-0 cu Muncitorul Reșița (a 8-a).
 
Cu acest succes, al 7-lea, FC Hunedoara a făcut 21 de puncte cu 3 mai puțin decât liderul FC Caransebeș și cu 4 puncte mai mult decât următoarea clasată, Milenium Giarmata. Vezi clasamentul.
 
Runda viitoare, ultima a turului, pe 1 noiembrie FC Hunedoara va evolua în deplasare la AFCM Reșița.

FC Hunedoara   1 (0)
R. Raț – Vîrtan, Homei, R. Petcu, Lorincz (64 B. Roiu) – R. Muntean (46 Uibariu), J. Vajda (cpt;), Șoit, Pepenar (74 Lintaru) – Oct. Drăgan (66 Fl. Nicula), D. Suciu.
Antrenor: Contantin Olariu.

Pandurii 2 Tg. Jiu 0 (0)
Bănică – Fărcășanu, Baiță, Oiță, Ecobici, Bertea (cpt; 68 Avramescu), M. Găman, Petrache (56 Dănăricu), Vlăduți, Golea (46 Băcilă), S. Lupu (79 I. Frunză).
Antrenor: Dan Staicu.

A marcat: Dan Suciu (50).
Arbitru: Rareș Vidican (Oradea). Asistenți: Călin Putyer (Oradea) și Gabriela Toderaș (Suncuiș).
Stadion „Michael Klein”. Spectatori: 200.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Sami Tamaș și FB/fchunedoara

Marius ANGHEL 26 Oct. 2013, 14:35 Stiri
Pe aceeași temă