Cristian Popovici, demis de la Știința Miroslava după un start slab de sezon în Liga 3. A fost decisă persoana care conduce echipa până la numirea noului ”principal”

Răzvan STÎNGĂ 29 Sep. 2021, 18:53 Liga 3
Cristian Popovici, demis de la Știința Miroslava după un start slab de sezon în Liga 3. A fost decisă persoana care conduce echipa până la numirea noului ”principal”

Începutul modest de sezon, în Seria 1 a Ligii a 3-a, a dus la schimbarea antrenorului la Știința Miroslava. Contractul cu Cristian Popovici (51 de ani) a fost reziliat amiabil, conform informațiilor oferite de club, miercuri, 29 septembrie.

În cinci meciuri de Liga 3, Știința Miroslava, o pretendentă la promovare, a înregistrat doar o victorie și a acumulat numai cinci puncte. E pe antepenultima poziție în Seria 1, 8, motiv pentru care conducerea a convocat Comitetul Director și a decis să îi propună rezilierea lui Cristian Popovici, care a acceptat.

Cristian Popovici și Știința Miroslava, contract reziliat! 

Popovici a fost antrenorul echipei din Miroslava timp de doi ani. Contractul dintre cele două părți era valabil până la finalul actualului campionat, vara lui 2022, ultima înțelegere fiind semnată înaintea startului de sezon actual, în iunie.

Până la numirea unui nou ”principal”, formația din Miroslava va fi pregătită de preparatorul fizic Denis Creţu, antrenorul cu portarii Vieriu Constantin și kinetoterapeutul Nechita Claudiu.

”În cursul acestei zile, 29 septembrie 2021, clubul nostru a ajuns la o înţelegere de reziliere pe cale amiabilă cu antrenorul principal Cristian Popovici, care a pregătit gruparea din Miroslava timp de doi ani de zile. Pe această cale, îi mulţumim pentru munca depusă în această perioadă şi îi dorim mult succes în continuare!

Totodată, Comitetul Director împreună cu managerul clubului poartă discuţii cu mai mulţi antrenori licenţiaţi şi în cel mai scurt timp, vom anunţa numele noului antrenor principal.

De menţionat este faptul că, pentru meciul contra celor de la Şomuz Fălticeni, de pregătirea echipei se va ocupa Denis Creţu, preparator fizic, Vieriu Constantin, antrenor cu portarii şi Nechita Claudiu, kinetoterapeut”, se arată în comunicatul emis de Știința Miroslava.

  • Înainte de Știința Miroslava, Cristian Popovici a mai pregătit echipele FCM Bacău, FC Botoșani, SC Bacău, Dinamo 2, Foresta Suceava, Aerostar Bacău și Metaloglobus București.

Știința Miroslava a remizat cu locul 2 în ultimul meci 

Decizia rezilierii cu Popovici a venit, culmea, după un rezultat bun al Științei Miroslava. În cea mai recentă rundă din Liga 3, a 5-a, a făcut 0-0 pe teren propriu cu Bucovina Rădăuți, nimeni alta decât ocupanta locului 2 în Seria 1 în acest moment, cu 11 puncte, cu două mai puțin decât liderul surpriză Dante Botoșani.

În etapa a 6-a, Știința Miroslava va juca în deplasare, cu Șomuz Fălticeni (locul 4, 10 puncte), sâmbătă, de la ora 16:00.

Foresta Suceava și CSM Ceahlăul Piatra Neamț alte pretendente la promovare din această serie au și ele rezultate sub așteptări, prima fiind pe locul 3, cu 10 puncte, iar a doua clasându-se pe locul 5, cu 7 puncte acumulate în primele cinci etape.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dorin-goga-s-a-razgandit-si-continua-ca-fotbalist-la-opt-luni-distanta-de-la-despartirea-de-u-cluj-a-debutat-cu-gol-la-noua-sa-echipa-unde-antrenor-e-george-florescu-intr-un-meci-19203339

https://liga2.prosport.ro/seria-1/20-de-fotbalisti-din-ligile-inferioare-convocati-la-nationalele-romaniei-u18-si-u19-surpriza-vine-de-la-unirea-constanta-care-da-cinci-jucatori-19203340

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-hunedoara-are-cel-mai-bun-atac-din-toate-cele-zece-serii-din-liga-3-echipa-lui-florin-maxim-continua-la-nivel-maxim-si-dupa-meciul-cu-gloria-bistrita-nasaud-e-cea-mai-importanta-victorie-19203205

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sporting-liesti-acuze-dure-la-adresa-arbitrajului-surpriza-si-liderul-seriei-2-a-ligii-a-2-a-se-simte-dezavantajata-si-trage-semnalul-de-alarma-am-inceput-sa-deranjam-de-trei-etape-jucam-19203143

Răzvan STÎNGĂ 29 Sep. 2021, 18:53 Liga 3
Pe aceeași temă