Problemele se amplifică în Liga 3, din cauza COVID-19. FC Voluntari 2, următoarea adversară a Stelei, a anunțat cinci cazuri în rândul fotbaliștilor la o zi după precizările ”militarilor”

Răzvan STÎNGĂ 08 Oct. 2020, 13:00 Liga 3
Problemele se amplifică în Liga 3, din cauza COVID-19. FC Voluntari 2, următoarea adversară a Stelei, a anunțat cinci cazuri în rândul fotbaliștilor la o zi după precizările ”militarilor”

Fotbalul românesc este afectat serios de pandemia de COVID-19. Echipe din toate ligile au semnalat cazuri cu noul coronavirus în rândul jucătorilor, iar mai nou FC Voluntari 2 a intrat și ea în această categorie. Ilfovenii fac parte din Seria 4 a Ligii a 3-a și aveau meci în etapa următoare cu Steaua. FC Voluntari 2 a anunțat că are nu mai puțin de cinci cazuri în rândul jucătorilor.

Steaua are mai bine de jumătate din lot infectat 

Steaua are la rândul ei astfel de probleme. A ajuns la 19 cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor. Pe 2 octombrie, chiar înaintea meciului cu Dinamo 2, Steaua a anunțat nouă cazuri în privința fotbaliștilor, dar ulterior acestea aproape s-au dublat. Acum, cum și cei de la FC Voluntari 2 au făcut precizări cu privire la infectările din lot, cel mai probabil meciul va fi reprogramat la o dată ulterioră, nu cea la care trebuie să se dispute. În calendar, ziua de desfășurare este 10 octombrie în acest moment.

FC Voluntari anunță că în urma testelor COVID-19, efectuate în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, 5 dintre fotbaliștii echipei noastre SECUNDE au fost depistați pozitiv.

Aceștia se află în izolare și respectă toate recomandările specialiștilor D.S.P. Ilfov”, precizează FC Voluntari.

FC Voluntari 2 a făcut publice infectările, la numai o zi distanță după cele ale Stelei 

Steaua a emis cu o zi înainte de informațiile ilfovenilor, miercuri, un comunicat în care a anunțat că la ultimele testări alți zece fotbaliști au contractat noul coronavirus. Imediat după ce au fost aflate rezultatele, aceștia au intrat în izolare și se află sub supraveghere, pentru a vedea cum evoluează situația până la retestare.

După patru etape scurse din Seria 4 a Ligii a 3-a, Steaua este lider cu 12 puncte din 12, în timp ce FC Voluntari 2 se clasează pe poziția a 3-a, cu 7 puncte, la egalitate cu locul secund, Progresul Spartac. Ilfovenii au două victorii, un egal și o înfrângere.

Foto: FC Dinamo București 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 08 Oct. 2020, 13:00 Liga 3
Pe aceeași temă