Stadionul Dunării se degradează

02 Feb. 2012, 12:28 Liga 3
Stadionul Dunării** se degradează

Stadionul Municipal din Călărași se degradează pe zi ce trece. Șobolani, igrasie, câini maidanezi, uși rupte, geamuri sparte sau lipsă, wc-uri distruse, țevi de apă fisurate, lipsă apă, pereți sparți și plini de mucegai. Așa arată stadionul unei echipe cu tradiție în fotbalul românesc. Pe lângă faptul că nimeni nu mișcă un pai, oficialii călărășeni nu fac niciun fel de modernizare, cel puțin necesară, pentru a le asigura jucătorilor un minim de confort.

Petrescu a adus ouă

Zilele trecute, fotbaliștii cazați la micro-hotelul din incinta Stadionului Municipal nu au avut căldură și nici ce mânca. Până la urmă, antrenorului Valeriu Petrescu i s-a făcut milă de jucători și le-a adus două cofrage cu ouă fotbaliștilor săi pe care aceștia le-au mâncat, dar în același timp au și… înghețat, pentru că la sala de mese nu există strop căldură.

S-a mai retras un sponsor

Terenul central este terminat. Nici în pauza de vară, nici acum nu s-a făcut nimic la îmbunătățirea gazonului. Anul trecut, cotidianul nostru a atras atenția asupra stării precare în care se află Stadionul Municipal. La un an distanță, situația s-a agravat serios. Singurul lucru nou e o magazie în care ar fi trebuit să se afle cantina clubului, însă acel spațiu modernizat nu-și are rostul pentru că jucătorii n-au ce mânca. Angajații clubului au ajuns să se milogească în stânga și dreapta pentru cartofi, ceapă, ulei etc. După ce firma de mezeluri Aldis a oprit „robinetul” la Dunărea, acum nici pâinea nu mai vine de la firma lui Zicu, 5 Călărași.

Situația e groasă

Petrescu și Andronache se zbat să încropească o echipă și la orice jucător adus în teste, președintele Constantin Sima e contra! Mai e o lună și pe 2 martie va avea loc un meci oficial din returul Ligii 3. Așa cum se prezintă acum situația, Dunărea este 90% retrogradată! Fostul jucător la clubul călărășean și la alte formații din țară, cu ani în urmă, Georgel Mușat, ar fi propus să se facă repede o întrunire a Consiliului Director în cadrul căreia să aibă loc o discuție serioasă legată de clubul condus de Sima.

Sursa: Sport Călărășean

02 Feb. 2012, 12:28 Liga 3
Pe aceeași temă