SR Brașov are un nou antrenor. Multiplul campion cu Steaua Ionel Pîrvu va fi la prima experiență ca ”principal” la seniori

Adi MARICA 08 Jan. 2023, 11:17 Liga 3
SR Brașov are un nou antrenor. Multiplul campion cu Steaua Ionel Pîrvu va fi la prima experiență ca ”principal” la seniori

SR Brașov are de sâmbătă, 7 ianuarie 2023, un nou antrenor principal. Ionel Pîrvu (52 de ani), fost fotbalist la FCM Brașov și Steaua, a ajuns la un acord cu șefii clubului din Liga 3 și va pregăti echipa în acest sezon.

Obiectivul fixat de conducere este calificarea în play-off și participarea la barajul de promovare în Liga 2.

Ionel Pîrvu, noul antrenor al SR Brașov

Până acum, Ionel Pîrvu a mai antrenat doar la clubul său de juniori din Râșnov, astfel că aceasta va fi prima sa experiență ca antrenor principal la o echipă de seniori.

”Clubul SR Brașov a bătut palma astăzi, 7 ianuarie 2023, cu Ionel Pârvu, urmând ca fostul jucător stegar să ocupe funcția de antrenor principal”, este anunțul clubului brașovean.

”Este timpul ideal să revin în fotbalul mare. Am încredere că voi putea să fac o echipă foarte bună, cu care să ne putem atinge obiectivele. În primul rând îmi doresc de la jucători disciplină. În al doilea rând muncă, și în al treilea rând să fie unitate la echipă. Spectatorii, care sunt foarte aproape de club, reprezintă principalul nostru atuu”, a declarat Ionel Pîrvu, care a jucat în Liga 1 la FCM Brașov, Steaua, FC Onești, Farul și Poli Iași.

  • Pîrvu a câștigat cu Steaua patru titluri de campion, o Cupa României și două Supercupe, iar în Liga Campionilor a evoluat în 18 de meciuri și a înscris 2 goluri.

  • În cariera sa a jucat pentru FCM Brașov, Steaua, PAOK Salonic (Grecia), FC Onești, Fortuna Dusseldorf (Germania), Farul Constanța, SV Sandhausen (Germania), Metalurg Zaporijia, SC Tavriya Simferopol (ambele din Ucraina), Politehnica Iași, FC Brașov și Pambac Bacău, iar pentru naționala României a jucat un meci.

SR Brașov e pe loc de calificare în play-off cu trei runde înainte de finalul sezonului regular

Ionel Pîrvu va colabora la SR Brașov cu directorul tehnic Ioan Naghi.

Echipa suporterilor stegari a început sezonul cu antrenorul Florin Dîrvăreanu pe banca tehnică, acesta demisionând după meciul cu Sepsi OSK 2 din etapa a 11-a. Laurian Păun, urmat de George Suciu au asigurat interimatul în ultimele meciuri din 2022.

Reunirea lotului va avea loc la mijlocul lunii ianuarie.

SR Brașov ocupă locul 4 în Seria a 5-a a Ligii 3, cu 23 puncte acumulate în 15 etape. Campionatul se va relua la începutul lunii martie, iar brașovenii mai au trei meciuri de disputat în sezonul regular, cu CS Păulești (locul 7, deplasare), KSE Târgu Secuiesc (locul8, acasă) și CSO Plopeni (locul 2, deplasare).

Poziția pe care se află în acest moment îi asigură accederea în play-off, iar al doilea loc care duce la baraje e ocupat de Plopeni, care are 27 de puncte acumulate.

Foto: SR Brașov

https://liga2.prosport.ro/liga-3/hamza-younes-antrenor-si-jucator-la-una-dintre-cele-mai-slabe-echipe-din-acest-sezon-de-liga-3-anuntul-formatiei-la-care-merge-tunisianul-19257282

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viorel-tanase-ultima-data-la-fcsb-a-preluat-o-echipa-din-liga-3-19257297

https://liga2.prosport.ro/liga-3/corvinul-hunedoara-record-de-amicale-19257327

https://liga2.prosport.ro/liga-3/vointa-lupac-schimba-antrenorul-in-pauza-de-liga-3-19257341

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ion-gurgu-planuri-pe-termen-mediu-si-lung-ca-manager-la-sr-brasov-ne-dorim-sa-fim-un-model-de-club-prin-munca-transparenta-si-profesionalism-nimic-altceva-19252003

https://liga2.prosport.ro/liga-3/radu-necsulescu-acord-in-liga-3-dupa-plecarea-de-la-csm-slatina-19257321

Adi MARICA 08 Jan. 2023, 11:17 Liga 3
Pe aceeași temă