Sporting Juniorul Vaslui are un nou ”principal”. Echipa din Liga 3 va aborda sezonul cu Romică Dorin, un antrenor cu experiențe în Spania și China

Andrei PASCU 13 Aug. 2021, 19:35 Liga 3
Sporting Juniorul Vaslui are un nou ”principal”. Echipa din Liga 3 va aborda sezonul cu Romică Dorin, un antrenor cu experiențe în Spania și China

Noul sezon al Ligii a 3-a va fi abordat de Sporting Juniorul Vaslui cu un alt antrenor. Zilele trecute, conducerea clubului a decis să-l numească în funcția de ”principal” pe Romică Dorin (37 de ani), cu un CV cel puțin interesant.

Romică Dorin a pregătit ultima dată Gaz Metan Mediaș 2 

Dorin a antrenat multe echipe, atât din România cât și din străinătate, dar a ocupat și alte funcții pe la anumite cluburi, în afara celei de antrenor. Ultima dată, până la finalul campionatului precedent, a activat tot în Liga 3, la Gaz Metan Mediaș 2, după ce le mai pregătise pe CSM Vaslui, o echipă din liga a 5-a din Spania, o echipă de juniori din China, echipa sub 19 ani a Universității Craiova, echipa U19 a Gazului Metan Mediaș.

Pentru o perioadă, a fost și antrenor secund la Dacia Unirea Brăila, dar a și îndeplinit rol dublu, de președinte și antrenor, la Haiducii Vaslui, care la momentul respectiv activa în Liga 4.

Romică Dorin, debut cu eșec la Sporting Juniorul Vaslui

Romică Dorin a debutat deja pentru Sporting Juniorul Vaslui într-un meci oficial, dar a înregistrat un eșec. În turul 2 al Cupei României, echipa sa a fost învinsă cu scorul de 1-2 de Hușana Huși.

Asta deși Dorin era încrezător că victoria nu are cum să scape.

Am pregătit meciul ca să câștigăm. Am încredere în băieți că vom face un meci bun, iar la final ne vom bucura de calificare”, spunea Romică Dorin înaintea partidei, citat de Sport Actual.

Căpitanul Octavian Cracea a declarat, la finalul jocului, că Sporting Juniorul Vaslui merita să meargă mai departe, la cum s-a desfășurat partida. Crede că ghinionul a stat la baza eșecului cu Hușana Huși și eliminarea prematură din Cupa României.

Norocul nu a fost cu noi. Am avut multe ocazii, am avut posesie, i-am dominat din primul minut până la final. Ăsta e fotbalul, însă meritam să câștigăm, mai ales pentru oamenii care au venit la stadion și ne-au susținut”, a spus Octav Cracea, citat de Sport Actual.

Pentru debutul campionatului de Liga 3, Sporting Juniorul Vaslui se pregătește cu un meci amical cu SC Oțelul. Partida va avea loc la Galați, sâmbătă, 14 august, de la ora 18:00.

Foto: Sport Actual 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-monopol-pe-bazele-sportive-din-oras-jucatorii-de-la-sr-brasov-s-au-trezit-la-6-dimineata-pentru-a-merge-la-antrenament-e-o-mare-bataie-de-joc-19195887

https://liga2.prosport.ro/liga-3/frf-a-anuntat-ziua-in-care-anunta-seriile-la-liga-3-si-stabileste-tintarul-editiei-2021-2022-19195882

https://liga2.prosport.ro/seria-1/plecare-in-plin-campionat-de-la-unirea-slobozia-mijlocasul-mihaita-nastase-si-a-gasit-deja-un-nou-club-dar-in-liga-3-19195877

 

 

 

Andrei PASCU 13 Aug. 2021, 19:35 Liga 3
Pe aceeași temă