Sergiu Jurj a semnat cu SCM Zalău! Atacantul a refuzat o ofertă din Liga 2: ”Nu mi-a fost greu să spun da”

Andrei PASCU 22 Jun. 2021, 18:20 Liga 3
Sergiu Jurj a semnat cu SCM Zalău! Atacantul a refuzat o ofertă din Liga 2: ”Nu mi-a fost greu să spun da”

SCM Zalău nu mai concepe să rateze promovarea în Liga 2 la finalul sezonului următor de Liga 3, iar marți a făcut un transfer important. A adus un atacant cu experiență la nivelul diviziei a doua, pe atacantul Sergiu Jurj (23 de ani), care ultima dată a evoluat la CSM Focșani.

Sergiu Jurj a semnat cu SCM Zalău! 

În CV-ul lui Sergiu Jurj figurează echipe precum Rapid, Chindia Târgoviște, Minaur Baia Mare sau Olimpia Satu Mare. El a fost și în lotul Universității Craiova, dar nu a reușit să prindă vreun meci.

Jurj are și două experințe în afara României, la Hellas Verona Primavera (Italia) și Kazincbarcikai SC (Ungaria).

OFICIAL: Sergiu Jurj semneaza cu Sport Club Municipal Zalau !

In cursul zilei de azi clubul nostru si-a intarit linia de atac semnand un contract cu jucatorul Sergiu Jurj

Atacantul in varsta de 23 de ani si 1.86 m inaltime, originar din Sighetu Marmației, si-a inceput cariera de fotbalist la FC Ardealul, in cariera mai evoluand pentru CSU Craiova U19, M. Baia Mare, CSU Craiova II, Verona U19, Chindia, FC Rapid, CSM Focsani.

Sport Club Municipal Zalau îi urează bun venit jucătorului, mult succes și cât mai multe reușite în tricoul echipei!”, a anunțat Sport Club Municipal Zalău.

Sergiu Jurj a refuzat o ofertă din Liga 2 pentru SCM Zalău 

Sergiu Jurj a oferit o primă declarație după semnarea contractului și a afirmat că a refuzat o ofertă din Liga 2 pentru înțelegerea cu SCM Zalău:

Sunt bucuros că am ajuns la Zalău, nu mi-a fost foarte greu să spun da în detrimentul altei echipe din eșalonul secund. Discuția cu antrenorul și felul în care s-au comportat cei din conducere cu mine, m-au convins. Am venit să dau tot ce am eu mai bun pentru a îndeplini obiectivul echipei, acela de a promova. Sunt convins că ne este la îndemână acest lucru, iar la final să ne bucurăm împreună”.

Sergiu Jurj nu a plecat în cele mai bune relații de la CSM Focșani 

Sergiu Jurj s-a despărțit cu scandal de ultima sa echipă, CSM Focșani. Deși era unul dintre cei mai buni jucători ai clubului, marcând și cinci goluri, conducerea a decis să renunțe la el, dintr-un motiv cel puțin interesant. Anume, că Sergiu Jurj ar fi avut / ar avea o relație de prietenie destul de apropiată cu un fost arbitru, Marius Martiș.

Rezilierea a fost pricinuită de faptul că fostul arbitru i-a organizat gratuit o zi de naștere.

Sergiu Jurj nu a putut justifica motivul pentru care a acceptat ca fostul arbitru Marius M (n.r. – este vorba despre Marius Martiș), condamnat penal pentru arbitraje trucate și jucător de pariuri sportive, i-a organizat gratuit serbarea zilei de naștere la domiciliul acestuia.

CSM se delimitează total în activitatea sa de asocierea cu jucători de pariuri sportive sau persoane care au fost condamnate pentru trucarea jocurilor sportive”, anunța CSM Focșani în ceea ce privește despărțirea de Sergiu Jurj, la momentul respectiv. Toate detaliile sunt disponibile AICI.

Până acum, SCM Zalău a mai făcut alte două transferuri. Înainte de aducerea lui Sergiu Jurj, antrenorul George Zima i-a mai primit pe mijlocașul Alexandru Sorian (30 de ani) și pe fundașul Andrei Șumlea (20 de ani).

https://liga2.prosport.ro/liga-3/alin-minteuan-isi-negociaza-revenirea-antrenorul-se-afla-in-discutii-cu-un-club-din-liga-3-19189919

https://liga2.prosport.ro/liga-3/a-schimbat-retrogradatele-fundasul-alexandru-salcianu-a-plecat-de-la-csm-resita-dar-va-juca-tot-in-liga-3-a-semnat-cu-csm-slatina-19189906

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-si-mihai-adascalitei-au-incheiat-colaborarea-mijlocasul-jucator-important-al-ialomitenilor-sezonul-trecut-s-a-inteles-cu-o-echipa-din-liga-3-19189878

 

 

 

Andrei PASCU 22 Jun. 2021, 18:20 Liga 3
Pe aceeași temă