Școlar Reșița joacă în Liga 3!

18 Aug. 2009, 18:50 Liga 3

 

Clubul format anul acesta pentru a continua tradiția „Milanului din Banat” prin formarea și reținerea talentelor din zonă, FC Școlar a primit în mod oficial un loc în seria a 5-a din Liga a III-a.

 

Iată și comunicatul de pe site-ul oficial al grupării:

„Din această după-amiază este oficial: FC Școlar Reșița va evolua în sezonul 2009-2010 în Liga a III-a, Seria a 5-a.


Primul meci al formației noastre în noul sezon competițional va avea loc vineri, 21 august, de la ora 18, pe Stadionul „Mircea Chivu“ din Valea Domanului.
FC Școlar Reșița va întâlni în prima etapă a Ligii a III-a formația Progresul Gătaia.


Prin acest comunicat facem un apel către iubitorii fotbalului reșițean să vină la stadion, pentru a fi alături de noua noastră echipă. Avem nevoie de sprijinul fanilor, la un nou început pentru fotbalul din Valea Domanului.


ROSSO-NERII SUNTEM NOI!

 

 

Bănățenii și-au renovat întreaga bază sportivă și erau hotărâți să înceapă treaba din Liga a IV-a, oportunitatea de a evolua într-un eșalon superior a fost însă de nerefuzat. Stadionul “Mircea Chivu” are acum 6.100 de locuri pe scaune, sală de forță, bazin și saună, clubul este sprijinit de Consiliul Local și îl are ca președinte pe tânărul Cristian Bobar. Antrenorul formației este Roco Sandu, fostul secund al lui Basarab Panduru, iar lotul echipei este unul foarte tânăr.

 

Sursa și foto: fotbalresita.ro
 

18 Aug. 2009, 18:50 Liga 3
Pe aceeași temă