SCM Zalău a reziliat contractul cu Dorin Toma după ce a ratat play-off-ul: ”S-a făcut analiza şi am activat clauza din contract”. Conducerea divizionarei a treia caută antrenor cu experiență

Răzvan STÎNGĂ 28 Mar. 2022, 20:22 Liga 3
SCM Zalău a reziliat contractul cu Dorin Toma după ce a ratat play-off-ul: ”S-a făcut analiza şi am activat clauza din contract”. Conducerea divizionarei a treia caută antrenor cu experiență

SCM Zalău a decis să se despartă de antrenorul Dorin Toma (45 de ani), după ce a ratat calificarea în play-off-ul de promovare al Seriei 10 din Liga 3. Conducerea va aborda, astfel, cel puțin play-out-ul, cu un alt ”principal”. Rămâne de văzut dacă formația din Zalău va numi noul antrenor și pentru stagiunea următoare.

Dorin Toma, demis de la SCM Zalău!

SCM Zalău a terminat sezonul regular pe locul 5, la un punct de locul 4, Lotus Băile Felix, ultima poziție care a dus în play-off-ul de promovare. Conform Sportul Sălăjean, luni a avut loc o ședință la club, iar în urma discuțiilor s-a ajuns la concluzia că e nevoie ca înțelegerea cu Dorin Toma să fie reziliată.

Trupa din Zalău a activat o clauză din contract care prevedea faptul că, în cazul ratării play-off-ului, Toma putea fi dat afară fără pretenții financiare.

S-a făcut o analiză şi s-a stabilit că este mai bine aşa. S-a activat acea clauză din contract, însă o repet, nu acum s-a pierdut calificarea în play-off ci în primele 15 etape. Îi mulţumim lui Dorin Toma pentru perioada petrecută la SCM Zalău şi îi dorim baftă în continuare“, a declarat managerul clubului, Marius Paşca, pentru sursa amintită.

Dorin Toma a condus SCM Zalău în 10 partide

Dorin Toma fusese numit antrenor principal la SCM Zalău în octombrie anul trecut, după ce se rezilia contractul cu George Zima. Toma a condus echipa în 10 partide, înregistrând cinci victorii, patru înfrângere și un rezultat de egalitate.

Plecarea lui Dorin Toma era luată în calcul înainte de ultima rundă a finalului de sezon regular din Liga 3. Anterior jocului cu Luceafărul Oradea, din runda a 18-a, scor 7-2, chiar Toma vorbea despre situația sa, despre faptul că șansele să plece de la SCM Zalău erau mari.

Încă nu am discutat cu conducerea. Contractul meu este până în iunie. Se va face o analiză după ce se termină returul şi conducerea va decide. Ne concentrăm pe următorul joc, să tragem linie după sezonul regulat şi apoi vom vedea”, spunea Dorin Toma înainte de partida cu Luceafărul Oradea și iată că despărțirea s-a și produs în urma finalului de sezon regular.

Acum, conducerea caută înlocuitor și vrea să numească un alt ”principal” cu experiență, care a pregătit echipe la un nivel superior. Din aceeași postură a venit și Dorin Toma, care o pregătise ultima dată pe Politehnica Timișoara.

SCM Zalău începe play-out-ul de pe locul 1

SCM Zalău va începe play-out-ul Seriei 10 din Liga 3 de pe primul loc, cu 28 de puncte, cu cinci puncte peste următoarea clasată, Sportul Șimleu Silvaniei. În prima rundă pentru evitarea retrogradării, SCM Zalău va evolua pe teren propriu, cu ultima clasată Luceafărul Oradea.

Programul din play-out al echipei SCM Zalău

Foto: Sportul Sălăjean

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diferenta-mare-de-valoare-intre-romania-u20-si-elvetia-u20-tricolorii-au-pierdut-la-scor-amicalul-iar-pe-teren-s-au-aflat-si-jucatori-din-liga-2-si-liga-3-19224915

https://liga2.prosport.ro/liga-3/imbatabila-in-sezonul-regular-cs-hunedoara-inca-nu-a-atins-potentialul-maxim-florin-maxim-avertizeaza-adversarele-din-seria-9-a-ligii-3-atunci-vom-fi-in-varful-de-forma-19224909

https://liga2.prosport.ro/liga-3/__trashed-2-19224897

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u18-esecuri-pe-linie-si-fara-gol-marcat-in-amicalele-din-turcia-toti-cei-10-jucatori-din-liga-2-si-liga-3-au-prins-minute-19224888

Răzvan STÎNGĂ 28 Mar. 2022, 20:22 Liga 3
Pe aceeași temă