Un fost mijlocaș al Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Gloria Buzău sau Oțelul Galați, achiziția unui club cu pretenții din Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 03 Jan. 2023, 18:21 Liga 3
Un fost mijlocaș al Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Gloria Buzău sau Oțelul Galați, achiziția unui club cu pretenții din Liga 3

SCM Zalău, club cu pretenții din Liga 3, cu obiectiv promovarea în Liga 2, a convins un fotbalist experimentat să semneze! Formația pregătită de Cristian Lupuț a reușit să-l aducă pe Artur Pătraș, un mijlocaș din Republica Moldova în vârstă de 34 de ani, care a mai evoluat în România.

SCM Zalău și-a luat mijlocaș cu experiență, pe Artur Pătraș

Artur Pătraș s-a întors în țara noastră după mai bine de 10 ani de la ultima experiență, de la fosta Politehnica Timișoara, de care se despărțea în iulie 2012. Anterior, el a mai evoluat și la Unirea Urziceni (fostă campionă a României), Concordia Chiajna, falimentarele Oțelul Galați (fostă campioană a Românie) și Gloria Buzău, dar și CS Buftea.

Artur Pătraș a adunat un număr important de meciuri la nivelul primelor divizii din România, iar în urmă cu câțiva ani era o variantă și pentru prima reprezentativă a Republicii Moldova, pentru care a adunat 29 de meciuri.

Artur Pătraș a mai jucat la echipe din România

Noua achiziție a SCM Zalău se poate mândri și cu câteva meciuri în cupele europene, în preliminariile Champions League și Europa League, pe vremea în care evolua pentru Milsami Orhei și FC Petrocub, în Republica Moldova.

De altfel, Pătraș este și dublu campion al țării vecine, cu Milsami Orhei și Șerif Tiraspol, în 2015 și 2016, dar și câștigător al Supercupei Republicii Moldova, cu Milsami Orhei, în 2019.

Născut la Chișinău, Artur Pătraș a mai jucat și în Azerbaijan pe lângă cluburile bifate în Republica Moldova și România, la Azal, formație cu care semna chiar după ultima experiență din țara noastră.

SCM Zalău, discuții cu fotbaliști importanți

Din dorința de a forța promovarea în Liga 2, SCM Zalău pregătește mutări importante, iar conducerea a confirmat acest lucru, conform Sportul Sălăjean:

Suntem în discuţii cu mai mulţi fotbalişti. Ne dorim să aducem doi – trei jucători în perioada următoare. Însă, este o perioadă dificilă acum, cu toţii de abia ce au intrat în vacanţă, astfel că aceste tratative durează. Însă, până la data stabilită pentru reunire, lotul nostru va fi complet”.

Până acum, SCM Zalău, pe locul 4 în Seria 10 din Liga 3, l-a mai adus pe căpitanul celor de la Sportul Şimleu Silvaniei, pe Ionuţ Paşcu, în vârstă de 25 de ani.

A renunțat la aproape toți fotbaliștii importanți alături de care a început sezonul însă, cinci la număr, mijlocașul Mihai Onicaș (32 de ani), portarul Marius Aldescu (19 ani), mijlocașul Liviu Mihai (34 de ani), mijlocașul Amir Jorza (24 de ani) și fundașul Cătălin Ion (24 de ani).

SCM Zalău, pe loc de play-off

SCM Zalău ocupă locul 4 în Seria 10 din Liga 3, cu 24 de puncte, după șapte victorii, trei egaluri și cinci eșecuri. E la egalitate de puncte cu poziția a 5-a, Lotus Băile Felix.

Locul 1 în Seria 10 din Liga 3 e ocupat de Gloria Bistriţa Năsăud, 32 de puncte, urmată de CSM Satu Mare, tot 32 de puncte, și FC Bihor Oradea, 31 de puncte.

Foto articol: FC Petrocub

https://liga2.prosport.ro/liga-3/laszlo-sepsi-presedinte-de-club-in-liga-3-19257135

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dan-didita-din-liga-3-in-superliga-romaniei-19257095

https://liga2.prosport.ro/liga-4/frf-a-aprobat-regulamentul-pentru-barajul-de-promovare-in-liga-3-editia-2023-2024-cand-se-stabilesc-meciurile-si-datele-in-care-vor-avea-loc-19257055

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noul-antrenor-al-cs-dinamo-despre-faptul-ca-exista-trei-echipe-dinamo-bucuresti-in-fotbalul-romanesc-avem-antecedente-cu-fcsb-steaua-pe-cine-considera-club-mama-19257052

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-bihor-oradea-parcurs-peste-asteptari-in-seria-10-din-liga-3-19257016

https://liga2.prosport.ro/liga-3/vedita-colonesti-alte-trei-achizitii-pentru-salvarea-de-la-retrogradare-19257002

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Jan. 2023, 18:21 Liga 3
Pe aceeași temă