Schumacher confirmă interesul Petrolului pentru el: „Ar fi o oportunitate extraordinară în carierea mea”

Marius ANGHEL 21 Dec. 2015, 17:24 Liga 3
Schumacher confirmă interesul Petrolului pentru el:**

Mihai Stoichiță n-a putut să obțină o victorie cu Petrolul în ultimul meci din acest an, grupare ploieșteană înclinându-se pe teren propriu în fața celor de la ASA Târgu Mureș, scor 0-1, astfel că șansele ca tehnicianul să continue pe banca ultimei clasate din Liga 1 sunt mici. Noul manager sportiv al clubului prahovean, Mario Nicolae, i-a propus săptămâna trecută patronului Dan Capră ca variantă de rezervă pe Constantin Schumacher, antrenor în Liga 3 la SCM Pitești, iar discuțiile dintre cele două părți au și avut loc.

Constantin Schumacher a recunoscut că a vorbit cu Capră despre Petrolul, spune că e dornic să preia echipa ploieșteană și că poate remedia situația dezastruoasă în care se află clubul în clasament.

„Am avut câteva discuții preliminare cu Dan Capră, dar până când nu se lămurește poziția domnului Stoichiță nu pot spune mai multe. Sunt dornic să antrenez Petrolul. Știu greutățile de acolo, dar printr-o organizare bună și o campanie de achiziții mulțumitoare situația se poate remedia. Ar fi, pentru mine, o oportunitate extraordinară în carierea mea să lucrez la o echipă ca Petrolul Ploiești”, a spus Schumacher pentru Telegrama.

Constantin Schumacher (39 ani), deținător de Licență „PRO” din 2015, a antrenat până acum echipe ca Juventus București, CSM Râmnicu Vâlcea, Oțelul II Galați, Oțelul Galați (ca interimar) sau Astra II Giurgiu. Din luna octombrie a acestui an a preluat-o pe SCM Pitești și are obiectiv promovarea în Liga 2.

Marius ANGHEL 21 Dec. 2015, 17:24 Liga 3
Pe aceeași temă