Schimbări numeroase de lot la Metalul Buzău. Antrenorul Valentin Stan aduce cinci fotbaliști și a programat două meciuri de verificare: ”Vom juca împotriva Unirii Slobozia și cu FCSB 2, dar mai vrem patru amicale”

Răzvan STÎNGĂ 26 Dec. 2021, 16:04 Liga 3
Schimbări numeroase de lot la Metalul Buzău. Antrenorul Valentin Stan aduce cinci fotbaliști și a programat două meciuri de verificare: ”Vom juca împotriva Unirii Slobozia și cu FCSB 2, dar mai vrem patru amicale”

Metalul Buzău pregătește multe schimbări de lot în această pauză de iarnă. Antrenorul Valentin Stan vrea să întărească serios echipa și va aduce cel puțin cinci fotbaliști, mai ales că șansele la play-off-ul Seriei 2 a Ligii a 3-a sunt foarte mari.

Metalul Buzău, schimbări importante de lot 

Metalul Buzău ocupă locul 3, cu 30 de puncte, cu trei lungimi peste poziția a 5-a, CSM Râmnicu Sărat. În calculele ”principalului” intră și un atacant și un mijlocaș de bandă, dar și doi jucători care să se încadreze în regula ”under” impusă la Liga 3.

Căutăm, discutăm, vorbim, analizăm. Deocamdată, am găsit un jucător de bandă, este under, pe care am vrea să îl vedem, să vedem dacă ne poate ajuta în sezonul actual și în viitorul apropiat și îndepărtat. Să vedem dacă are calitatea necesară și voință. E un băiat de la Cluj.

Ne mai trebuie cel puțin un atacant, un fundaș central, pentru că am avut probleme, un mijlocaș lateral și pe orice post vom putea gasi underi interesanți, să aibă calități”, a spus antrenorul pentru Campus TV.

Metalul Buzău se reunește la 10 ianurie și a programat două amicale, cu Unirea Slobozia și FCSB 2 

În ceea ce privește perioada premergătoare reluării Ligii a 3-a, Metalul Buzău va face un cantonament acasă, dar va și disputa câteva meciuri amicale. Până acum, au fost fixate două teste, cu Unirea Slobozia și cu FCSB 2.

Reunirea va fi la 10 ianuarie. Vom face cantonament în localitate, o să avem un program de 10 zile cu câte două antrenamente pe zi. Nu vom pleca nicăieri, e posibil să apară schimbări, dar e greu să mergem undeva în țară, pentru că nu vor fi terenuri prielnice și atunci cheltuiala nu își are rostul.

Deocamdată avem două amicale. Pe 4 martie cu FCSB 2 la Buzău și cu Unirea Slobozia pe 19 februarie. Sunt meciuri bune, dar vom mai încerca să luăm patru jocuri cu echipe de Liga 3, Liga 2 și sperăm ca după perioada de pregătire să fim într-o formă de campionat foarte bună”, a mai spus Valentin Stan.

Metalul Buzău începe 2022, în Liga 3, cu CSM Focșani 

Cu cele 30 de puncte acumulate după 15 etape din sezonul regular, Metalul Buzău e la șapte puncte de liderul SC Oțelul și la cinci de locul secund, CSM Focșani, marile favorite în lupta la promovare în Liga 2, din Seria 2 a Ligii a 3-a.

În ultima etapă din 2021, a 15-a, Metalul Buzău a făcut doar 1-1 în deplasare cu Viitorul Ianca, echipă care a terminat anul pe locul 7. În 2022, buzoienii vor relua campionatul acasă, cu CSM Focșani.

Foto: SC Oțelul 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Dec. 2021, 16:04 Liga 3
Pe aceeași temă