SC Oțelul schimbă structura de conducere. Gălățenii au început înscrierile pentru pozițiile președinte, vicepreședinte și secretar

Răzvan STÎNGĂ 13 Jun. 2021, 14:48 Liga 3
SC Oțelul schimbă structura de conducere. Gălățenii au început înscrierile pentru pozițiile președinte, vicepreședinte și secretar

SC Oțelul încearcă să se reorganizeze după un sezon trecut ratat, după ce nu a promovat în Liga 2. La clubul din Galați au avut loc mai multe demisii, iar acum s-au anunțat alegeri pentru stabilirea unei noi structuri de conducere. SC Oțelul a precizat că orice membru socios se poate înscrie, în funcție de câteva aspecte.

SC Oțelul a început înscrierile pentru posturile din conducere 

Posturile care vizează noi numiri sunt cele de președinte, vicepreședinte și secretar. Conducerea se va schimba, așadar, în foarte mare măsură, dat fiind faptul că președintele Romeo Moisescu și managerul executiv Iulian Apostul au fost printre cei care au plecat din club în urma ratării obiectivului.

Mai mult, SC Oțelul trebuie să numească și un nou antrenor, ca urmare a despărțirii de Petre Grigoraș. Acest lucru se va întâmpla doar după alegerea oamenilor din conducere.

Înscrierile pentru posturile amintite au început pe 7 iunie și se prelungesc până aproape de sfârșitul lunii iunie, până pe 21. În data de 27 iunie, va avea loc Adunarea Generală de Alegeri.

Consiliul Director al Asociaţiei Clubul Sportiv SC Otelul Galati, convoacă, în temeiul art.18.9 din Statutul asociaţiei, Adunarea Generală de Alegeri pentru data de 27 iunie 2021, ora 11.00, la sala de conferințe Dunărea Bătrână din incinta bazei sportive Oțelul. Clubul nostru ţine să reamintească membrilor oficiali importanţa prezenţei dumneavoastră la aceste alegeri, având în vedere contextul actual al asociaţiei. Subliniem faptul că  este nevoie de prezenţa unui număr cât mai mare de socios pentru îndeplinirea condiţiilor de cvorum, dar şi de implicarea dumneavoastră activă, candidând pentru posturile eligibile, respectiv cele de Preşedinte, Vicepreşedinte şi Secretar.

Calendarul organizării Adunăriii Generale a SC Oțelul Galați:

07 iunie 2021 – start depunere candidaturi pentru funcțiile Consiliului Director

21 iunie 2021 – stop proces depunere candidaturi în vederea alegerilor

23 iunie 2021 – validarea candidaturilor de către Comisia electorală, anuntarea oficială a candidaților

24-26 iunie 2021 – dezbateri finale între candidați

27 iunie 2021 – Adunarea Generală a SC Oțelul Galați

În conformitate cu prevederile art.22 din statut conditiile de eligibilitate pentru ca un membru asociat-cotizant sa poata candida pentru una din functiile din Consiliul Director sunturmatoarele :

  1. a) Să fie major și să nu fie în incapacitate din punct de vedere legal;
  2. b) Să fi fost membru asociat-cotizant timp de minim un an, la momentul în care sunt convocate alegerile;
  3. c) Să nu fi fost sancţionat disciplinar de către asociatie, pentru o încălcare foarte gravă, în timpul unei perioade de 3 ani înainte de convocarea alegerilor;
  4. d) Sa nu detina functii de conducere intr-un partid politic (presedinte, vicepresedinte, secretar), in administratia publica, sa nu faca parte din Consilii Locale si Judetene, din Parlamentul Romaniei.
  5. e) sa nu fi suferit condamnari penale.

Dosarul de candidatura se va depune pana cel mai tarziu la data de 21 iunie, ora 18.00 la Stadionul Otelul (Galati, str. Anghel Saligny, Magazinul oficial, program luni-vineri 12:00-19:00) si va contine in mod obligatoriu urmatoarele :

– cerere de candidatura din care sa reiasa functia pentru care se candideaza;

-fotocopii faţă-verso ale cardurilor de membru asociat-cotizant ale Candidaţilor și a documentelor lor de identitate;

– lista cu semnaturile de sustinere a candidaturii semnata de cel putin 10% din totalul membrilor asociati-cotizanti, avandu-se in vedere urmatoarele reguli :

  1. a) membrii asociati-cotizanti pot susţine doar o singură Candidatură pentru aceeasi functie in Consiliul Director; toate fișele semnate de același membru asociat, care a susţinut mai mult de o Candidatură, vor fi considerate nule.
  2. b) Toţi membrii asociati-cotizanti, care semnează o fișă de Candidatură, trebuie să fie incluși în lista de membrii asociati-cotizanti cu drept de vot, aprobat de Comisia electorala.
  3. c) Fișele trebuie să fie completate utilizând formularul oficial, care va fi publicat de asociatie pentru fiecare proces electoral”, precizează gălățenii pe site-ul oficial, ASC Oțelul.

Schimbări importante la SC Oțelul, după ratarea promovării în Liga 2 

SC Oțelul nu a reușit să treacă în barajul decisiv pentru Liga 2 de Dacia Unirea Brăila, iar apoi fanii au început să pună presiune pe conducere, mai ales că eșecul a fost înregistrat în fața marii rivale. Primii doi plecați au fost președintele Romeo Moisescu și managerul executiv Iulian Apostol. Apoi, s-a produs și despărțirea de Petre Grigoraș.

”Principalul” declara cu numai câteva zile înaintea plecării că va rămâne, dar după discuții cu oamenii din club, cei care au mai rămas în urma demisiilor, s-a considerat că e mai bine ca înțelegerea să se oprească.

Foto: SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/liga-3/s-au-anuntat-sanctiunile-dupa-bataia-generala-de-la-finalul-meciului-de-baraj-dintre-scm-zalau-si-unirea-dej-oficialii-si-jucatorii-penalizati-19188774

https://liga2.prosport.ro/liga-3/planuri-mari-la-csm-ceahlaul-costel-ilie-a-fost-prezentat-ca-antrenor-iar-echipa-a-perfectat-primele-patru-achizitii-principalul-si-a-adus-aminte-de-situatia-dramatica-traita-inai-19188735

https://liga2.prosport.ro/liga-3/centenar-cu-fc-porto-flacara-moreni-vrea-sa-ii-aduca-pe-portughezi-in-romania-la-aniversarea-a-100-de-ani-de-la-infiintare-19188674

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Jun. 2021, 14:48 Liga 3
Pe aceeași temă