Samson Nwabueze se pregătește cu altă echipă după plecarea de la Turris Oltul. Fundașul nigerian așteaptă însă oferte noi: ”Mai vreau să joc în Liga a 2-a sau chiar în Liga 1. Cred că aș face față”

Adrian MUJEA 31 Aug. 2020, 13:20 Liga 3
Samson Nwabueze se pregătește cu altă echipă după plecarea de la Turris Oltul. Fundașul nigerian așteaptă însă oferte noi: ”Mai vreau să joc în Liga a 2-a sau chiar în Liga 1. Cred că aș face față”

Jucător liber de contract după ce s-a despărțit de Turris Oltul, Samson Nwabueze (32 ani) se antrenează cu echipa de Liga a 3-a, Viitorul Dăești, dar speră totuși să joace la un nivel superior. Doar dacă nu i se va ivi șansa să meargă la o echipă de Liga a 2-a, nigerianul ia în calcul să continue cu echipa vâlceană la Liga a 3-a.

Samson Nwabueze: ”Încă mai vreau să joc la Liga a 2-a și de ce nu, chiar la Liga 1”

Samson nu a jucat foarte mult la formația din Turnu Măgurele. El a fost luat în ianuarie, dar a fost lăsat să plece după terminarea campionatului. În acest interval de timp, a prins doar trei meciuri (46 de minute), două în sezonul regulat și unul în play-off. A fost utilizat de Erik Lincar în confruntările cu Concordia Chiajna (acasă), Farul (deplasare) și Rapid (deplasare).

Mă antrenez cu Viitorul, am fost coleg la Vâlcea cu mulți dintre băieții de acolo. Totuși, nu aș vrea să rămân la Liga a 3-a, chiar dacă a început Liga a 2-a, eu am încredere că prind echipă  la eșalonul secund. Dăești are stabilitate, are echipă bună și îi cunosc pe mulți de acolo, încă mai vreau să joc la Liga a 2-a și de ce nu, chiar la Liga 1, cred că aș face față. Dăești poate promova, dacă are liniște financiară, este una din echipele cel mai bune la Liga a 3-a. Dacă nu găsesc echipă la un eșalon superior, atunci este posibil să rămân și la Dăești” a spus fundașul dreapta.

Samson Nwabueze: ”Nu am dorit să plec de la Turris” 

Stabilit la Râmnicu Vâlcea de mulți ani, Samson este apăsat de regresul fostei sale echipe, Flacăra.

Horezu a fost o echipă bună, a fost foarte bine acolo, banii la zi, se dădeau prime, dar în ultimul an, nu a mai avut sprijin financiar și totul s-a schimbat. Turris a fost o experiență, am jucat foarte puțin, s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nici eu nu am dorit să plec de acolo, sunt condiții foarte bune”, a anunțat Samson Nwabueze.

Până acum, Dăești i-a transferat pe Mike Obgoin (SouthendManor), Ovidiu Comănescu (Bascov), Radu Georgescu (Horezu) și juniorii Ștefan Pufu (SCM), Mario Deaconescu (juniori U Craiova) și Andrei Gogete (juniori Campionii FC Argeș).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-metaloglobus-solicita-castigarea-partidei-cu-pandurii-la-masa-verde-presedintele-marius-burca-acuza-au-fost-si-arbitrii-la-meci-situatia-e-penibila-ei-sunt-in-19146161

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-s-a-chinuit-cu-csm-slatina-dar-cristian-pustai-nu-e-ingrijorat-a-dominat-prima-repriza-a-avut-si-ocaziile-mai-importante-noi-insa-am-fost-echipa-cu-experienta-19146166

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-botosani-ar-putea-sa-imparta-stadionul-municipal-cu-alta-echipa-valeriu-iftime-nu-vrea-sa-auda-de-asa-ceva-e-lipsa-de-respect-daca-se-intampla-asta-inseamna-ca-sunt-impotriva-noastra-19146164

 

Adrian MUJEA 31 Aug. 2020, 13:20 Liga 3
Pe aceeași temă