S-a reunit CSM Târgoviște!

14 Jul. 2009, 15:07 Liga 3
S-a reunit CSM Târgoviște!

Peste 20 de fotbaliști au participat la reunirea Clubului Sportiv Municipal, desfășurată ieri după-amiază pe stadionul Eugen Popescu. Printre ei, și nucleul fostei Viitorul Pucioasa, jucători propuși CSM-ului de însuși omul care a investit la Brănești, Sorin Stanciu.

 

“Nu am nicio pretenție financiară pentru acești fotbaliști. Pentru că la Pucioasa nu se mai poate continua, voi încerca să ajut aceasta echipă, unde se dorește într-adevăr fotbal de calitate”, a anunțat Ciobu, prezent și el pentru un sfert de oră la stadion.

 

Adi Bogoi, Marius Vișan și Răzvan Toboșaru au condus prima ședință de pregătire a CSM-ului pe gazonul terenului principal, la aceeași oră la care și FCM-ul avea programat un antrenament (!!!). Caibăr, Ionică, Vlădescu, Mihăescu, Tudorică (ex Viitorul Pucioasa), Bădoiu (ex FCM Târgoviște) sunt principalele noutăți ale nou-promovatei în Liga III.
 

 

Fotbaliștii FCM-ului, spectatori la antrenament !
 

 

Treziți în zorii zilei pentru a participa la vizita medicală, Beni Popescu &.co au pierdut câteva zeci de minute pe marginea terenului, neavând unde să susțină ședința de pregătire. Asta în condițiile în care Municipal avea programat marți de la ora 11.00, primul meci amical al verii, contra celor de la Dinamo II.

 

“Trebuia găsită o cale de mijloc, să ne antrenăm și noi și ei, fiecare pe jumătate de teren”, au murmurat fotbaliștii de la Municipal, adăpostindu-se de soarele arzător sub pomii din jurul tabelei de marcaj.

 

Până la urmă, antrenamentul FCM-ului a fost anulat, fotbaliștii fiind trimiși acasă !!! “Fotbaliștii care efectuaseră vizita medicală nu aveau programat antrenament, a fost o neînțelegere”, ar fi explicat gemenii Becheanu.
 

 

articol scris de Ionuț MARIN

14 Jul. 2009, 15:07 Liga 3
Pe aceeași temă