REVOLTĂ‚TOR! Un arbitru din Sălaj a fost bruscat și lovit de mai multe ori pe parcursul jocului de către un jucător pe care l-a eliminat. Poliția a calmat spiritele la final

Marius ANGHEL 22 Sep. 2015, 13:25 Liga 3
REVOLTĂ‚TOR! Un arbitru din Sălaj a fost bruscat și lovit de mai multe ori pe parcursul jocului de către un jucător pe care l-a eliminat.** Poliția a calmat spiritele la final

Nu trece săptămâna și județul Sălaj iese în evidență cu evenimente violente. Ultimul s-a desfășurat duminica trecută și a avut loc în comuna Bobota, acolo unde echipa locală a primit vizita celor de la Rapid Jibou, în etapa a cincea a Ligii a IV-a Sălaj. „Centralul” partidei, Cristian Pușcaș (foto, în dreapta), a fost victima unui jucător al gazdelor. Acesta a fost bruscat și lovit de Vasile Raul Man (foto, în stânga) în timpul primei reprize, la pauză și la final pentru că a îndrăznit să arbitreze corect. Trei lovituri de pedeapsă și o eliminare a dictat Pușcaș în meciul de duminica trecută.

Meciul dintre Gloria Bobota și Rapid Jibou, încheiat cu scorul de 1-4, nu va fi uitat foarte repede de arbitrul Cristian Pușcaș, însă nici de jucătorul Vasile Raul Man. Duminică, în partida cu Rapid, presiunea dezvoltată de conducătorii formației gazdă s-a transformat pe teren în tensiune și nervozitate, după ce „centralul” a indicat punctul cu var încă din primele minute și oaspeții au deschis scorul prin Vlad Pașcalău. Atmosfera s-a încins și mai mult mai apoi, în minutul 23, atunci când jucătorul Vasile Raul Man a fost eliminat pentru primirea celui de-al doilea cartonaș galben. Nemulțumit de decizia arbitrului, eliminatul și-a propus să-i facă ziua un calvar noului său „adversar”.

Man nu s-a mulțumit doar să-l înjure și bruscheze pe Pușcaș în momentul în care a fost trimis mai devreme la cabine, ci, la pauză, a intrat împreună cu unul dintre susținătorii Gloriei, Vass Geza, în cabina arbitrilor pentru a amenința și a lovi din nou, scrie Sportul Sălăjean. Și totul nu s-a încheiat aici.

În repriza secundă, sursa citată mai scrie că arbitrul a lăsat la o parte toate tensiunile, s-a concentrat la joc și a aplicat regulamentul la sânge, fiind pus în situația de a mai acorda încă două lovituri de pedeapsă pentru cei de la Rapid Jibou.

La finalul jocului, Vasile Raul Man și-a intrat din nou în rol, l-a așteptat la vestiare pe Cristian Pușcaș pentru a-l batjocori din nou, însă oamenii de ordine au reușit să anticipeze mișcarea agresorului și l-au imobilizat. Totuși, jucătorul ce fusese eliminat a reușit să scăpe și l-a lovit cu piciorul pe Pușcaș înainte ca acesta să intre la vestiare. În final totul s-a aplant după ce a fost sunată poliția și arbitrul a făcut o plângere împotriva agresorului său, jucătorul de la Gloria Bobota. Acesta din urmă va primi, cu siguranță, o sancțiune drastică și din partea comisiilor AJF Sălaj.

Marius ANGHEL 22 Sep. 2015, 13:25 Liga 3
Pe aceeași temă