Primele măsuri radicale la Sebiș: Răducă și Higyed – out, Blănaru, Albert și Dobricean primesc ultime avertismente

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 May. 2014, 13:39 Actualizat: 29 May. 2014, 13:40 Liga 3
Primele măsuri radicale la Sebiș:  Răducă și Higyed – out, Blănaru, Albert și Dobricean primesc ultime avertismente

Național Sebiș a luat două puncte din șase posibile în ultimele două meciuri, compromițându-și – în mare parte – obiectivul din această stagiune. Gruparea de pe malul Crișului Alb are nevoie de două victorii în ultimele etape, una chiar pe terenul liderului din Pâncota, dar și de o mobilizare a băimărenilor împotriva acelorași „șoimi”.

Până una alta, însă, conducerea executivă și tehnică a echipei au căzut de acord asupra unor măsuri radicale în ceea ce-i privește pe unii fotbaliști. „Lui Adrian Răduca (foto) i s-a reziliat contractul ce ar fi expirat în vara anului viitor. Jucătorul a fost mai mereu accidentat, nu ne-a ajutat deloc, iar marți, la Baia Mare, când aveam mai mare nevoie de el, a și ratat o ocazie foarte mare. La rând este Norbert Higyed, pentru abateri constante de la programul echipei, iar Dobricean, Albert și Blănaru au primit ultim avertisment. Primul a lipsit de la multe antrenamente, dându-se accidentat fără a prezenta un certificat medical, iar ultimii doi au avut un comportament nepotrivit față de colegi. Cei trei, dar și restul fotbaliștilor din lot mai au ocazia să demonstreze ceea ce pot vineri la Pîncota și săptămâna viitoare cu Ineul, altfel se va ajunge la despărțire în cazul multora dintre ei”, a precizat Pavel Cristea, președintele Naționalului.

În ciuda acestor măsuri, Cristea susține că sebișenii pregătesc în liniște deplasarea din Podgorie. „Atmosfera rămâne una optimistă. Antrenorul va aduna rândurile, știe să-și motiveze elevii, iar vineri vom lupta pentru toate cele trei puncte. Avem valoarea necesară să obținem victoria și să ne jucăm șansele până în ultima etapă”, a adăugat „oficialul” grupării de pe malul Crișului Alb.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 May. 2014, 13:39 Actualizat: 29 May. 2014, 13:40 Liga 3
Pe aceeași temă