Primarul „datornic”

20 Mar. 2009, 11:00 Liga 3
Primarul „datornic

Primarul Vulcanului Gheorghe Ile a descins în vestiarul echipei din liga  a treia, CS Vulcan, pentru a rezolva situația dramatică în care se află gruparea. Jucătorii au reclamat faptul că nu și-au luat salariile de mai bine de 4 luni și l-au solicitat pe edilul orașului să rezolve problema dat fiind faptul că echipa se află în custodia Consiliului Local.

 

”Până la urmă domnul primarul a venit la stadion a  stat de vorbă cu noi și-a spus că se împrumută pentru a ne da banii. Avem promisiuni că până vineri când vom pleca la Arad vom primi o parte din bani. Noi îl credem pe domnul primar pe cuvânt și așteptăm să ne luăm salariile”, au spus jucătorii.

 

Pentru că Marin Tudorache antrenorul cu care echipa din Vulcan a început returul a anunțat că nu mai vine la antrenamente, fostul portar Dorel Mârșava este cel care se ocupă cu banca tehnică. CS Vulcan va juca, vineri, cu Gloria Arad, iar echipa va face deplasarea ca de obicei în ziua jocului.

 

Între edilii locali și clubul Vulcan au existat mai multe discuții aprinse conducerea echipei acuzând factorii locali de lipsă de interes dat fiind faptul că medicii care vin la meciuri nu au fost plătiți de foarte mult timp, iar mulți dintre oficiali au venit cu bani de acasă.

 

„Pentru mine  Vulcanul este un capitol încheiat. Am făcut 7 puncte în trei meciuri, echipa are mari șanse de a se salva de la retrogradare, iar eu ca și alți colegi am venit cu bani de  acasă”,a spus fostul antrenor Marian Tudorache.

 

articol scris de Loredana Juglea

20 Mar. 2009, 11:00 Liga 3
Pe aceeași temă