Președintele CS Dinamo vrea fuziunea cu Dinamo din Liga 2, însă îi pune o condiție lui Zăvăleanu: ”Vrem unitate, vrem să fie un singur Dinamo!”

Andrei PREOTU 05 Sep. 2022, 17:10 Liga 3
Președintele CS Dinamo vrea fuziunea cu Dinamo din Liga 2, însă îi pune o condiție lui Zăvăleanu: ”Vrem unitate, vrem să fie un singur Dinamo!”

Veste fabuloasă pentru suporterii lui Dinamo! Clubul Sportiv din ”Ștefan cel Mare” este deschis pentru o fuziune care să salveze de la colaps clubul care activează acum în Liga 2 și are milioane de fani în România.

Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, este gata să sară în ajutorul clubului retrogradat în această vară, în premieră, din prima ligă și aflat în insolvență.

Președintele CS Dinamo nu mai vrea mai multe echipe Dinamo în fotbalul românesc

Conducătorul de la CS Dinamo, a cărui echipă de fotbal a promovat în această vară în Liga 3, a anunțat că este gata să bată palma cu Dinamo din Liga 2. Stingerea datoriilor rămâne ultimul obstacol înainte de a se realiza acest lucru.

”Vreau să clarificăm lucrurile pentru toți suporterii dinamoviști, după ultimele comentarii care au apărut și pe rețelele de socializare. Vrem unitate, vrem să fie un singur Dinamo! Am fost la un pas de asociere cu clubul aflat acum în Liga 2, dar cei de la FC Dinamo trebuie să-și rezolve problemele cu datoriile. Noi am făcut echipa pentru noul stadion și să avem continuitate cu academia.

Nu avem drept de promovare, iar dacă intrăm în Liga 2, o să jucăm cu puștii și dacă pierdem toate meciurile. Dacă domnul Zăvăleanu plătește datoriile de un milion și ceva de euro, atunci batem palma. Abia aștept să găsească o soluție și imediat vom face un parteneriat pe care îl așteaptă toți suporterii lui Dinamo. FC Dinamo ar avea și echipa a doua, unde pot să crească jucătorii”, a spus Ionuț Popa, pentru ProSport.

Dinamo se pregătește pentru derby-ul cu Steaua

Altfel, după victoria de la Chiajna, 1-0 cu Concordia, Dinamo se pregătește de marele derby cu Steaua, care se va juca vineri, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

”Cei care sunt la conducere fac eforturi mari, trebuie să ia cineva echipa. Nu e ușor să iei o echipă ca Dinamo. Dar această echipă e mereu o tentație pentru oricine, indiferent de probleme. Fanii țin clubul în viață. Șerdean a nenorocit Dinamo și nu va pleca fără bani. Eu știu că Murad nu va veni”, a declarat Florin Prunea.

După primele cinci etape din Liga 2, Dinamo are 6 puncte în clasament și se află pe locul 12.

Foto principal: Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-prunea-il-ataca-pe-principalul-actionar-al-cainilor-dorin-serdean-a-nenorocit-dinamo-si-nu-va-pleca-fara-bani-ce-spune-despre-implicarea-lui-mohammad-murad-19244161

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-steaua-pe-arena-nationala-cainii-inchiriaza-cel-mai-mare-stadion-al-romaniei-pentru-derby-comunicatul-clubului-19244153

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-respira-dupa-victoria-cu-concordia-chiajna-reactia-lui-ovidiu-burca-dupa-ce-cainii-au-rupt-lantul-celor-trei-infrangeri-consecutive-19244085

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-dinamo-se-joaca-de-la-ora-1100-cele-doua-echipe-sunt-in-subsolul-ligii-2-inaintea-meciului-direct-19243953

Andrei PREOTU 05 Sep. 2022, 17:10 Liga 3
Pe aceeași temă