Portarul Sorin Mogoșanu, la a doua operație după accidentarea din vară. Decizia luată de fotbalistul echipei ”FC U” Craiova și antrenorul Eugen Trică

Răzvan STÎNGĂ 31 Mar. 2020, 16:37 Liga 3
Portarul Sorin Mogoșanu, la a doua operație după accidentarea din vară. Decizia luată de fotbalistul echipei ”FC U” Craiova și antrenorul Eugen Trică

Portarul echipei U Craiova 1948 SA, Sorin Mogoșanu (27 de ani), urmează să se opereze la jumătatea lunii aprilie pentru îndepărtarea unei tije din picior, după ce anul trecut se accidenta grav. Rămâne de văzut dacă doctorii vor recurge la intervenția chirurgicală la data programată, întrucât pandemia de coronavirus ar putea amâna momentul.

Sorin Mogoșanu a suferit o accidentare într-o partidă amicală din iulie anul trecut, cu CSM Reșița. S-a ales cu o fractură de femur, a fost operat, dar acum mai are nevoie de încă o intervenție, notează ediție.ro, pentru îndepărtarea unei tije metalice.

În cantonamentul din Antalya, efectuat de ”FC U” Craiova la începutul anului, Mogoșanu a apărat în patru partide după ce venea după o pauză de șase luni din cauza accidentării.

Despre condiția fizică a jucătorilor olteni a vorbit preparatorul fizic al echipei, Dan Vasilică. ”Nu știm cât o să dureze această perioadă de pauză, iar acum avem o vacanță forțată. Este destul de dificil și pentru ei că mulți stau în apartamente la bloc, nu au în casă o bicicletă sau alte materiale pe care le-am avea la noi la cantonament. Mă mai filmez și eu când fac exerciții și le trimit lor ca să îi motivez. Apoi mai discut și în particular cu băieții.

Este exclus să se mențină pregătirea din Antalya în perioada asta. Este păcat că se pierde tot ce s-a muncit în Antalya, dar eu încerc să nu coborâm foarte jos. În perioada asta doar improvizăm și îmi doresc să nu coborăm unde sunt ceilalți”, a precizat Dan Vasilică în emisiunea RadioSport 1.

U Craiova 1948 SA domină Seria 4 din Liga 3

Din Liga 3 au trecut 16 etape (doar o rundă din retur), iar Seria 4 este dominată clar de U Craiova 1948 SA. Echipa pregătită de Eugen Trică are 42 de puncte, în timp ce ocupanta locului 2, Șoimii Lipova, are doar 29. Podiumul este încheiat de Crișul Chișineu Criș, cu 28 de puncte.

Craiova și Lipova s-au întâlnit în acest an, în singura etapă disputată din retur, înaintea suspendării campionatului din cauza coronavirusului, pe 6 martie. Partida s-a terminat la egalitate, 2-2, la Târgu Jiu, după ce echipa arădeană a condus de două ori. Au marcat Marian Stoenac (25) și Ionuț Tănase (65), pentru craioveni, respectiv Vlad Filimon (3) și Claudiu Codoban (43), pentru arădeni. Codoban a evoluat în prima parte a sezonului chiar la U Craiova, în iarnă renunțându-se la serviciile sale.

Răzvan STÎNGĂ 31 Mar. 2020, 16:37 Liga 3
Pe aceeași temă