Patronul clubului Mostiștea Ulmu se ține de glume înaintea returului cu Steaua. Jucătorii, motivați cu un ”ARO second hand”. Prime uriașe dacă se obține promovarea în Liga 2: ”Asta e politica clubului!” | EXCLUSIV

Alin GRIGORE, Andreea VISU 11 May. 2021, 18:48 Liga 3
Patronul clubului Mostiștea Ulmu se ține de glume înaintea returului cu Steaua. Jucătorii, motivați cu un ”ARO second hand”. Prime uriașe dacă se obține promovarea în Liga 2: ”Asta e politica clubului!” | EXCLUSIV

Vasile Tîrșolea, patronul echipei Mostiștea Ulmu, este în continuare supărat pe arbitrajul de la meciul-tur cu Steaua, scor 0-2, însă le-a promis jucătorilor săi niște prime uriașe în cazul unei promovări în Liga 2.

Partida dintre Mostiștea Ulmu și Steaua București s-a disputat la Baza Sportivă Academia ”Ilie Nătase” (ex-Voința) din București, în cadrul manșei tur a primei etape a barajului de promovare în Liga 2, iar echipa lui Daniel Oprița s-a impus cu scorul de 2-0, după golurile marcate de către Adrian Ilie, în minutul 10, respectiv Emilian Pacionel, în minutul 47, dintr-un penalty inventat de arbitru, la un plonjon tot a lui Pacionel.

Returul se va disputa sâmbătă, 15 mai, în cadrul Complexului Sportiv Steaua, iar învingătoarea acestei întâlniri va juca pentru un loc în Liga 2 contra învingătoarei dintre CS Afumați și FCSB 2 (scor 0-1 în tur).

Mostiștea Ulmu, prime uriașe de promovare dacă trece de Steaua

Întrebat despre posibile prime de promovare, Vasile Tîrșolea a glumit: Le-am promis un ARO second hand. Deci, dacă vreți să citați prima de joc, într-adevăr este simbolică, dar asta este, un ARO second hand.”

Totuși, din informațiile ProSport, jucătorilor li s-a promis câte o primă de 3.000 de euro și o vacanță în Grecia, dacă promovează în Liga 2. Întrebat despre acest aspect, Vasile Tîrșolea a confirmat, însă a ajunțat că prima financiară este mai mare de atât.

”Da, vacanța în Grecia e adevărată, dar prima de joc este mai mare. Asta e politica clubului. Am mers pe salarii decente și prime mari ca să stimulăm performața nu statul degeaba pe salariu. Există riscul ca jucătorii să stea pe un salariu bun și să nu mai dea un randament foarte bun. Unii au un salariu decent și punctele, performanța se plătesc mai bine. Dar sunt singur, nu am în spate nici ministere, nici consilii județene, nici primării”, a spus Vasile Tîrșolea, pentru ProSport.

Portarul accidentat în Mostiștea Ulmu – Steaua, probleme de auz

Iulian Răduță (foto), portarul în vârstă de 34 de ani, a ieșit accidentat din meciul cu Steaua, după ce s-a ciocnit cap în cap cu Rareș Enceanu, în minutul 60. Acesta a fost transportat cu ambulanța la spital, iar patronul celor de la Mostiștea Ulmu a explicat care este situația fotbalistului.

”Nu cred că mai poate juca. I-a fost recomandat repaus. El se simte mai bine, dar nu are voie să facă mișcare. Trebuie să i se vindece acolo, să îi facă o timpanoplastie. Deocamdată e sub tratament. Să audă pe viitor măcar! Aude, dar are probleme de auz acum până când… El e în faza de tratament, să sperăm că nu e nevoie de o intervenție. Poate să fie o fisură mai mică sau mai mare… Depinde cum are noroc”, a spus Vasile Tîrșolea.

Patronul de la Ulmu, hotărât în continuare să nu se prezinte la retur

Așa cum a spus și imediat după meci, patronul celor de la Mostiștea Ulmu intenționează să nu își lase echipa să se prezinte la meciul-retur cu Steaua. Acesta nu s-a răzgândit nici la trei zile după prima manșă.

”Nu mi-am revizuit hotărârea. Aștept ca echipa adversă să ceară rejucarea, oficial sau neoficial. Eu sper că o să o facă, chiar dacă regulamentar poate că nu e posibil, dar măcar să ceară. Dacă nu vor să o facă, înseamnă că le e frică de un meci cu arbitraj corect și atunci nu merită să promoveze”, a mai spus Vasile Tîrșolea.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/patronul-de-la-mostistea-ulmu-ameninta-ca-si-desfiinteaza-echipa-dupa-meciul-tur-al-barajului-cu-steaua-acuza-arbitrajul-si-vrea-rejucarea-partidei-chiar-la-solicitarea-militarilor-19183494

https://liga2.prosport.ro/liga-3/daniel-oprita-ii-ia-tare-pe-cei-de-la-mostistea-ulmu-dupa-ce-au-anuntat-ca-nu-se-prezinta-la-returul-cu-steaua-sa-nu-vina-ce-nu-ii-las-eu-putea-sa-fie-6-2-george-ogararu-e-impa-19183506

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-3/cum-arata-vestiarul-stelei-dupa-meciul-cu-mostistea-ulmu-19260508

https://liga2.prosport.ro/liga-3/zi-plina-cu-meciuri-de-baraj-pentru-promovarea-in-liga-2-mostistea-ulmu-steaua-se-joaca-de-la-ora-1130-ieri-s-a-disputat-prima-partida-19183362

Alin GRIGORE, Andreea VISU 11 May. 2021, 18:48 Liga 3
Pe aceeași temă