„Patronul Brăneștiului motivează adversarele noastre!”

06 May. 2009, 13:25 Liga 3
„Patronul Brăneștiului motivează adversarele noastre!

Meciul dintre Tricolorul Breaza și ASC Clinceni, terminat cu victoria gazdelor obținută în minutul 98, scor 2-1, a provocat un imens scandal imediat după meci.

 

Acuzați de patronul Clinceniului, Cornel Florea, cum că ar fi fost avantajați de arbitraj, cei de la Tricolorul au infirmat toate cele spuse. Contactat telefonic, antrenorul Tricolorului Breaza, Florin Stăncioiu, a ținut să explice cum au decurs lucrurile: „Meciul s-a prelungit cinci minute pentru că au tras de timp foarte mult. Stăteau numai pe jos și arbitrul a mai lăsat jocul să continue și după ce expiraseră prelungirile. La faza golului, a fost un fault în apropiere de colțul terenului, mingea a fost centrată în careu și am reușit să marcăm. Din acel moment a început scandalul. Eu mi-am luat jucătorii și am plecat la vestiar. Am vrut să evit orice fel de incident. Ei avut doi jucători eliminați după ce jocul se încheiase.”

 

Același Stăncioiu, lansează, însă și o altă ipoteză. Antrenorul Tricolorului susține că de fapt problemele sunt cu totul altele și, după cum spune el, „valize” există chiar și în liga a treia. „Nu vreau să fiu înțeles greșit, dar totuși nu înțeleg îndârjirea celor de la Clinceni. De fapt știu motivul pentru care au fost atât de supărați. Herțan, patronul de la Brănești, stă mereu cu geanta în spate la meciurile noastre. Știu tot ce au făcut la meciul ăsta și câți bani trebuiau să ia cei de la Clinceni ca să ne încurce.”Tot meciul au făcut antijoc, minutele de prelungire sunt total justificate. Arbitrajul a fost bun și dacă stau bine să mă gândesc, trebuia să primim vreo două penalty-uri.”, a conchis antrenorul.

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

06 May. 2009, 13:25 Liga 3
Pe aceeași temă