”Patrick Petre e cel mai mare talent pe care l-am văzut în ultimii 20 de ani”. Un fost șef din ”Ștefan cel Mare” spune de ce cariera fostului jucător al lui Dinamo a luat-o la vale. Acum e la Brăila, în Liga 3

Andreea VISU 07 Jul. 2020, 11:29 Liga 3

Gabriel Răduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori al clubului Dinamo, s-a declarat fascinat de un fost jucător din „Ștefan cel Mare”.

Întrebat la GSP LIVE care sunt jucătorii tineri pe care Dinamo i-a alungat, lui Gabriel Răduță i-au venit rapid în minte câteva nume: Constantin Dima (20 de ani, Astra), Andrei Tîrcoveanu (23 de ani, Concordia Chiajna), Ion Gheorghe (20 de ani, FC Voluntari) și Alin Dudea (23 de ani, CSM Reșița).

Gabriel Răduță: „Patrick Petre, cel mai mare talent”

Fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo l-a amintit și pe Patrick Petre (23 de ani), fotbalist care joacă acum sub comanda tatălui său, Florentin Petre, în Liga 3, la Dacia Unirea Brăila, după ce nici la Farul Constanța, în Liga 2, nu s-a impus.

Moderatorul emisiunii a ținut să îi amintească faptul că „Patrick Petre s-a pierdut el”, dar Răduță a insistat. „Patrick Petre trebuia ajutat. În general, copiii sunt foarte rebeli. El trebuia să fie mult mai ajutat. Păi, Patrick Petre este, din punctul meu de vedere, cel mai mare talent pe care l-am văzut în ultimii 20 de ani la juniori. Acum, Ahmed Bani, Valentin Borcea, vedeți că… trebuie să ai grijă de ei. Nu știu cum i-a explicat Adrian Mihalcea lui schimbarea de la meciul respectiv (n.r. Academica Clinceni – Dinamo 1-3, când Borcea a fost înlocuit încă din primul minut).

Cu copiii trebuie să te porți altfel. N-a fost brutal, că eu îl știu pe Mihalcea, e un băiat senzațional. Am înțeles că a vorbit cu copilul, că m-a sunat și copilul și am discutat. Oricum, nu trebuia făcut așa. Se vede urât. El s-a gândit că debutează un copil, dar și el a fost junior și copiii sunt foarte sensibili”, a spus Gabriel Răduță, la GSP.

După ce a plecat de la Dinamo, Patrick Petre a mai evoluat pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Poli Iași, Farul Constanța și acum este la Dacia Unirea Brăila, în Liga 3, unde este antrenat de tatăl său, Florentin Petre.

Andreea VISU 07 Jul. 2020, 11:29 Liga 3
Pe aceeași temă