Olimpic Zărnești s-a prăbușit în Zăvoi și a ratat calificarea în finala pentru Liga 2! Mihai Stere acuză arbitrajul după eșecul cu SCM Râmnicu Vâlcea: ”Cei îmbrăcați în negru și-au făcut treaba”

Adi MARICA 26 May. 2024, 15:53 Liga 3

Olimpic Zărnești a ratat calificarea în faza finală a barajului de promovare în Liga 2, cu o dublă înfrângere cu SCM Râmnicu Vâlcea.

După 1-0 la Zărnești, în tur, trupa din Vâlcea a câștigat și manșa retur din Zăvoi, scor 6-0, și cu scorul general de 7-0 va juca finala barajului cu AFC Câmpulung Muscel, trecută după prelungiri de Vedița Colonești.

Olimpic Zărnești acuză arbitrajul după returul cu SCM Râmnicu Vâlcea, în fața căreia a pierdut barajul de promovare

Mihai Stere, antrenorul care e a construit o echipă capabilă să ajungă în premieră în această fază a competiției, spune că ”fotbal este făcut din momente”.

Stere acuză arbitrajul centralului Claudiu Gaitin din Timișoara. ”Fotbalul este făcut din momente, iar cei îmbrăcați în negru și-au făcut treaba la Vâlcea. Și dau câteva exemple. În startul meciului, Bogdan Marinescu este faultat dur de un adversar și îmi dă mie galben pentru proteste! Apoi, tot la 0-0, Horia Ilie este faultat clar la marginea careului adversar (video în text), iar centralul dă fault în atac! Eliminarea lui Vasu a venit la scorul de 1-0, a primit roșu direct, deși în apropiere era Albu, astfel că putea primi doar un galben. Nu vreau să iau din meritele celor de la Vâlcea. De la 2-0 pe teren a fost singură echipă pe teren”, a spus Mihai Stere.

Din minutul 50, Robert Vasu a fost eliminat pentru fault din postura de ultim apărător, asupra lui Sebastian Ivan. Vasi îl înlocuise în primul 11 al acestui meci pe Vlad Berloiu, eliminat în manșa tur!

Cosmin Neagu (28, 51), Vlad Ionescu (56), Sebastian Ivan (62), Radu Bîrzan (73) și Ionuț Simeanu (78) au înscris pentru Vâlcea în jocul retur cu Zărnești, reușind scorul returului semifinalelor barajului de promovare în Liga 2.

  • Nu este prima dată când Vâlcea este acuzată că are de partea sa arbitrii. De exemplu, în play-off, Cetatea Turnu Măgurele a făcut scandal după 2-2 în Zăvoi, arătând cu degetul inclusiv spre fostul arbitru Adrian Comănescu, în prezent președinte al AJF Vâlcea, observator CCA și unul dintre cei doi membri ai CCA care fac delegările de arbitri la meciurile din Liga 3!

Faza în care Horia Ilie este faultat brutal, însă Gaitin lasă jocul să continue:

Reconstrucție la Olimpic Zărnești?

Ce urmează la Olimpic Zărnești?

”Este o dezamăgire și un moment dureros acest baraj. Acum trebuie să vedem ce putem face pe viitor. Ne vom întâlni miercuri și vom încerca să facem strategia pentru sezonul viitor”, a încheiat antrenorul zărneștenilor.

Olimpic Zărnești, în meciul retur cu SCM Râmnicu Vâlcea: Al. Florescu – Cantauz, C-tin. Albu (Cip. Marcu 75′), Vasu, Gab. Dobre, Andr. Gavrilă, H. Ilie (cpt.), Grideanu (I. Șerban 57′), Mielușoiu (Sg. Mihai 65′), Al. Ilie, Bg. Marinescu. Rezerve neutilizate: Botiș – Hamciuc, Codreanu, Moroe, Mateoiu, Tăgârță.

Foto: Sabin Neacșa

https://liga2.prosport.ro/liga-3/meciurile-retur-din-faza-semifinala-a-barajului-de-promovare-in-liga-2-19317491

https://liga2.prosport.ro/liga-3/olimpic-zarnesti-a-pierdut-mansa-tur-a-barajului-cu-scm-ramnicu-valcea-19317090

https://liga2.prosport.ro/liga-3/meciurile-tur-din-faza-semifinala-a-barajului-de-promovare-in-liga-2-19316989

Adi MARICA 26 May. 2024, 15:53 Liga 3
Pe aceeași temă