Oficialii grupării din Pojorâta cred că în retur va fi infinit mai greu: „Vom merge pe mâna acelorași jucători”

Marius ANGHEL 21 Jan. 2015, 16:48 Liga 3
Oficialii grupării din Pojorâta cred că în retur va fi infinit mai greu:**

Bucovina Pojorâta, liderul surpriză al Seriei I a Ligii a III-a, a început pregătirile încă de luni. Dintre fotbaliștii care au făcut senzație în prima parte a campionatului nu s-au prezentat la reunire Cuciurean și Balatici, care s-au despărțit în această iarnă de formația suceveană.

Ca noutate, sub comanda antrenorului Dănuț Mândrilă a ajuns fundașul Daniel Cristescu, un fotbalist de valoare, care are în CV formații precum Ceahlăul Piatra Neamț, Dunărea Galați, Rapid Suceava sau Fortuna Poiana Câmpina. Și banca tehnică a echipei a fost întărită în intersezon, prin numirea lui Mitică Vițelaru pe postul de antrenor secund.

„În linii mari vom merge pe mâna jucătorilor care au adus echipa în postura onorantă de lider al Seriei I. Ar fi păcat să modificăm radical un mecanism care până acum a dat satisfacție”, a declarat Dănuț Mândrilă.

Bucovina va efectua cea mai mare parte a pregătirii de iarnă la baza sportivă de la Colegiul Militar din Câmpulung Moldovenesc, având programat la începutul lunii viitoare și un semicantonament, în intervalul 2-12 februarie. Până în prezent, gruparea din Pojorâta are perfectate două meciuri amicale, pe 25 și pe 28 ianuarie, cu Rapid Suceava, însă lista va fi completată în cel mai scurt timp și cu alte jocuri test, în compania unor adversari precum Gloria Bistrița, FCM Dorohoi, Bucovina Rădăuți sau Aerostar Bacău.

Oficialii echipei sucevene spun că prestațiile avute în prima parte a campionatului îi obligă să se mențină la același nivel și în retur. „Suntem o echipă mică și nu ne gândim în mod expres la promovare. Vom încerca să jucăm la fel de bine, iar dacă vom reuși să ne menținem în vârf până spre sfârșitul campionatului, atunci totul va fi posibil. Sunt însă conștient că în sezonul de primăvară ne va fi infinit mai greu, pentru că acum toată lumea este cu ochii pe noi. Ar fi cu adevărat ceva extraordinar să reușim promovarea, atât pentru noi ca echipă, cât și pentru întreaga comunitate care ne sprijină”, a precizat Dănuț Mândrilă.

Sezonul oficial de primăvară al Ligii a III-a va începe pe data de 7 martie, când Bucovina Pojorâta va primi pe teren propriu replica codașei Ceahlăul II Piatra Neamț.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 21 Jan. 2015, 16:48 Liga 3
Pe aceeași temă