Neaga a plecat de la Bradu: „S-au întâmplat prea multe, iar eu sunt de altă factură”

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 02 Jun. 2014, 12:29 Liga 3
Neaga a plecat de la Bradu:**

Meciul cu Chindia, pierdut dramatic în prelungiri (1-2) a fost ultimul pentru Rică Neaga pe banca tehnică a argeșenilor de la Bradu. Neaga și-a anunțat demisia la finalul jocului de vineri, dar a precizat că decizia era luată de câteva zile.

„S-au întâmplat prea multe lucruri în ultima vreme. Le-am mulțumit băieților, i-am felicitat, dar nu mai pot continua alături de ei”, a vorbit Neaga, care a preluat Atleticul în toamna lui 2013. Fostul stelist spune că lupta pentru promovare s-a încheiat vineri: „100% Fortuna va merge în Liga a II-a”.

De ce s-a supărat Neaga

Liga2.ro a adunat informații din taberele implicate și a încercat să explice reacția lui Neaga, în condițiile în care echipa sa a reprezentat surpriza plăcută a sezonului, devenind, pe final, arbitrul promovării. „Rică a fost nemulțumit în primul rând că la club se strânseseră datorii mari. Și el, și fotbaliștii, au 3-4 salarii restante. Apoi, deloc de neglijat, în morișca promovării vestiarul de la Bradu s-a rupt. Cei mai mulți au tras pentru Fortuna, în condițiile în care Neaga ar fi preferat să promoveze Chindia”, vorbesc sursele noastre.

Înfrângeri pe teren, scandal în vestiar

Atletic a pierdut acasă și cu Fortuna, și cu Chindia, cu același scor, 1-2. Interesant este că în ambele confruntării vizitatorii au marcat în ultimele momente ale prelungirilor. „De la meciul cu Fortuna a început balamucul. La 1-0, în repriza a doua, prahovenii le-ar fi propus o sumă frumușică celor de la Bradu pentru a îi lăsa să revină. Neaga n-a vrut să audă de așa ceva, iar Fortuna a revenit pe bune. Jucătorii i-au reproșat antrenorului că au pierdut și punctele, și dinspre Poiana Câmpina. Cu Chindia, aproape toți oamenii lui Neaga au tras tare, iar la final s-au acuzat unii pe alții, miza fiind, evident, stimulentul de la Fortuna. Antrenorul a fost sărit din discuții”, povestesc insiderii.

Lucrurile au acoperire reală: după 1-2 cu Chindia, fotbaliștii de la Bradu au fost la un pas să se încaiere în drumul spre vestiar.

Articol scris de Ionuț MARIN

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 02 Jun. 2014, 12:29 Liga 3
Pe aceeași temă