Muscelul a luat vacanță până pe 15 ianuarie

10 Dec. 2008, 14:37 Liga 3
Muscelul a luat vacanță până pe 15 ianuarie

Muzică de petrecere și chiar ceva mai săltăreț – asta au cerut fotbaliștii de la CS Muscelul Câmpulung la banchetul de sfârșit de an organizat de patronul echipei, omul de afaceri Nicolae Toma, ca urmare a performanței la prima participare în Liga a III-a: locul 5 la jumătatea sezonului în Seria a IV-a!

 

Cu excepția nigerianului John Eniola – plecat mai devreme în vacanță, toți ceilalți jucători din lot au fost prezenți la ultima întâlnire din 2008, iar atmosfera a fost una destinsă, piesa de rezistență, cântată de cei mai mulți dintre jucători fiind arhicunoscuta „Pușca și cureaua lată”. Chiar și declarațiile, de acesta dată „la rece”, și-au avut farmecul lor: unele obișnuite și realiste, altele îndrăznețe.

 

”A fost un început greu, dar pe parcurs am reușit să-i mulțumim pe spectatori cred eu. Dorim ca în retur aceștia să vină în tribune într-un număr și mai mare” a comentat căpitanul echipei Alin Popescu, legat de parcursul echipei din acest sezon.

 

Fratele mai mare al lui Ionuț Bădescu de la Ceahlăul, Liviu, este mulțumit de performanțele echipei în primul an de Liga a III-a: ”Un tur de campionat excelent, mai ales că suntem o echipă nou promovată. Lumea aici este puțin pretențioasă pentru că la Câmpulung a fost un fotbal foarte bun înainte. Sperăm să aibe răbdare cu noi”

 

În schimb, nou venitul Dan Nistor are un obiectiv mai îndrăzneț: „Vreau să prindem locul 2 la finalul campionatului și să mergem la barajul de promovare”

 

Antrenorul Constantin Stancu le-a dat vacanță elevilor săi până pe 15 ianuarie, dar în perioada care urmează se anunță câteva schimbări importante la echipă, atât în ceea ce privește lotul de jucători, cât și la nivelul conducerii administrative.

Articol scris de Bogdan Burhan

10 Dec. 2008, 14:37 Liga 3
Tags:
Pe aceeași temă