Mihart a fost demis

31 Mar. 2009, 19:17 Liga 3
Mihart a fost demis

Aflat la prima experiență ca antrenor, severineanul Cornel Mihart a rezistat aproape doi ani pe banca tehnică a Minerului Mehedinți. După un retur reușit în actualul sezon, încheiat pe primul loc, echipa cu sediul la Valea Copcii a adus doar cinci puncte din retur și coborât pe patru, spre nemulțumirea conducerii administrative.

„Rezultatele dezamăgitoare și jocul neconcludent al echipei din acest retur ne-au determinat să recurgem la această măsură. Altele sunt pretenții clubului nostru, iar la cum decurgeau lucrurile riscam să compromitem obiectivul. Nu ne puteam permite să ratăm și sezonul acesta promovarea, astfel că am decis să ne despărțim de cei doi antrenori”, a spus vicepreședintele Victor Munteanu, deranjat de maniera în care au motivat echipa în retur cuplul antrenori Cornel Mihart – Daniel Movilă . Până la numirea unui nou principal, de pregătirea Minerului se va ocupa antrenorul de portari George Tuligă, alături de delegatul Florin Udrea.

În schimb, antrenorul – jucător Cornel Mihart susține că oricum voia să să-și dea demisia, deranjat de mai mulți factori, printre care reproșurile referitoare la alcătuirea primului 11.  „Obiectivul pentru acest sezon nu era compromis, dar am decis că e mai bine să renunț, deși eram echipa cu cea mai bună ofensivă din această serie. Am coborât pe locul patru și din cauza arbitrajelor nefavorabile”, a spus fundașul de 35 de ani, Cornel Mihart. Acesta și-a început cariera la FC Drobeta, după care a jucat în Divizia A la Dinamo București, Astra Ploiești, Petrolul Ploiești și Jiul Petroșani. 

 

Articol scris de: Mircea OGLINDOIU
 

31 Mar. 2009, 19:17 Liga 3
Pe aceeași temă