Marian Botea îl înlocuieşte pe Romulus Ciobanu pe banca celor de la Sporting Roşiori

Cosmin STAICU 31 Oct. 2021, 16:50 Liga 3
Marian Botea îl înlocuieşte pe Romulus Ciobanu pe banca celor de la Sporting Roşiori

Marian Botea va fi noul antrenor principal al echipei Sporting Roşiori, după ce fostul principal, Romulus Ciobanu, şi-a înaintat demisia săptămâna trecută, la finalul turului de campionat în Liga a 3-a.

Marian Botea revine la Roșiori și preia echipa echipa din postura de antrenor principal

Marian Botea (47 de ani) a fost ”secundul” lui Romulus Ciobanu la Roşiori, până în vară, când a decis să i se alăture staffului lui Marius Măldărăşanu, la FC Hermannstadt, unde trebuia să se ocupe de pregătirea fizică a echipei. La echipa din Sibiu retrogradată în Liga 2 a stat însă foarte puțin, locul său fiind luat apoi de Marian Rada.

Odată cu plecarea lui Romulus Ciobanu, fostul secund al acestuia a decis să revină la Roşiori, la solicitarea conducerii clubului teleormănean.

Marian Botea a mai antrenat-o pe Unirea Brânceni, cu care a avut rezultate bune la nivel judeţean şi în Cupa României.I-a mai fost secund lui Ciobanu și la FCM Alexandria.

Romulus Ciobanu a demisionat de la Sporting Roșiori la finalul turului Ligii 3

În vârstă de 44 de ani, Romulus Ciobanu a decis să renunţe la funcţia de antrenor principal, după eşecul de pe teren propriu, scor 1-3, cu Flacăra Horezu, din etapa a 9-a.

Ciobanu antrena Sporting Roşiori din decembrie 2019, el având experienţe anterioare la FCM Alexandria, FC Pucioasa, Petrolul Ploieşti, CS Ştefăneşti, CS Caransebeş sau Intersport Plopeni.

Sporting Roşiori, pe locul 3 în Seria a 6-a a Ligii 3

Formaţia din Teleorman a câştigat sâmbătă, pe teren propriu, cu Petrolul Potcoava, scor 1-0, gol marcat în minutul 87 de Florin Cazan, meci în prima etapă a returului.

După zece etape din Seria a 6-a a Ligii 3, Sporting Roşiori se află pe locul 3, poziţie de play-off, cu 16 puncte, la șase puncte distanţă de liderul Viitorul Dăeşti și la cinci de CSM Slatina.

În runda viitoare, a 11-a, echipa din Roşiori va disputa derby-ul cu CSM Slatina, ocupanta locului 2, vineri, 5 noiembrie, de la ora 14:00, pe arena ”1 Mai” din Slatina.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-10-returul-incepe-cu-cinci-echipe-ramase-neinvinse-vineri-au-loc-16-meciuri-19207696

https://liga2.prosport.ro/liga-3/veste-soc-in-fotbalul-romanesc-a-murit-gica-barbu-19208062

https://liga2.prosport.ro/liga-3/un-international-brasovean-de-juniori-a-renuntat-la-fotbal-la-doar-19-ani-dezamagit-ca-ilie-stan-nu-l-a-pastrat-in-lot-la-fc-brasov-19207456

Cosmin STAICU 31 Oct. 2021, 16:50 Liga 3
Pe aceeași temă