Prezentat ca noul președinte al Sportul Şimleu Silvaniei, Laszlo Sepsi nu a mai semnat. Ce s-a întâmplat

Andrei PASCU 02 Feb. 2023, 11:22 Liga 3
Prezentat ca noul președinte al Sportul Şimleu Silvaniei, Laszlo Sepsi nu a mai semnat. Ce s-a întâmplat

Laszlo Sepsi nu mai revine în fotbalul românesc, ca președinte al clubului Sportul Şimleu Silvaniei! Deși formația clasată pe locul 8 în Seria 10 din Liga 3 anunța că a ajuns la un acord cu fostul fundaș, se pare că lucrurile nu au stat chiar așa, iar părțile nu s-au înțeles.

Laszlo Sepsi nu a semnat cu Sportul Şimleu Silvaniei, deși a fost prezentat oficial

Sportul Şimleu Silvaniei făcea un anunț spectaculos în primele zile din acest an, anume că l-a convins pe Laszlo Sepsi să vină în club, pe postul de președinte, în locul lui Ioan Gurzău, care a plecat în această iarnă la SCM Zalău. Doar că, în realitate, părțile nu erau înțelese la acel moment, ci discuțiile erau avansate.

Sportul Şimleu Silvaniei a programat de trei ori reunirea

Conform site-ului Sportul Sălăjean, Laszlo Sepsi i-a refuzat pe conducătorii clubului din Liga 3 pentru că trăiește la Târgu Mureș și are afaceri de care trebuie să se ocupe, neavând timp pentru revenirea în fotbal. Astfel, conducerea l-a numit în funcție, în cele din urmă, potrivit sursei amintite, pe Lupo Csaba Lorand, fost jucător al unor cluburi din Şimleu Silvaniei.

Nici la nivelul organizării interne a jucătorilor nu stă prea bine Sportul Şimleu Silvaniei, care trebuia să reia pregătirile, în primă fază, pe 30 ianuarie, iar apoi pe 6 februarie. Însă, pe pagina de Facebook a clubului din Liga 3 au apărut deja poze de la reunire, care a fost decalată pentru a doua oară, cu câteva zile mai devreme, joi, 2 februarie.

Sportul Şimleu Silvaniei, locul 8 în Seria 10 din Liga 3

Sportul Şimleu Silvaniei ocupă locul 8 în Seria 10 din Liga 3, cu 10 puncte, la numai două puncte de ultimul loc, al 10-lea, CSM Victoria Carei. În 15 meciuri din acest sezon, Sportul Şimleu Silvaniei a adunat trei victorii, trei egaluri și nouă eșecuri, fiind la patru puncte de formația de deasupra ei, CSM Sighetu Marmaţiei.

În prima rundă din 2023, a 16-a a campionatului regular din Liga 3, Sportul Şimleu Silvaniei va întâlni chiar ultima clasată, CSM Victoria Carei.

 

 

Andrei PASCU 02 Feb. 2023, 11:22 Liga 3
Pe aceeași temă