La Huși cresc bani în copaci? Fotbaliștii Hușanei aveau restanțe și de anii trecuți, dar după calificarea în play-off-ul Ligii 3 s-au găsit, surprinzător, fonduri pentru stingerea datoriilor

Andrei PASCU 29 Apr. 2022, 12:42 Liga 3
La Huși cresc bani în copaci? Fotbaliștii Hușanei aveau restanțe și de anii trecuți, dar după calificarea în play-off-ul Ligii 3 s-au găsit, surprinzător, fonduri pentru stingerea datoriilor

Huşana Huşi începe să regleze o parte din problemele financiare, o parte din restanțele salariale către jucători fiind deja achitate. Înainte de începerea play-off-ului Seriei 1 a Ligii a 3-a, vestiarul se plângea că are bani de luat și de anii trecuți, dar conducerea pare că a găsit acum fonduri suficiente.

Huşana Huşi a găsit bani pentru plata restanțelor după calificarea echipei în play-off

Dacă până în urmă nu cu foarte mult timp fotbaliștii abia își vedeau salariile, acum conducătorii au găsit un sac de bani fără fund, virând în conturi un salariu, iar al doilea urmând să ajungă la jucători spre finalul acestei luni aprilie. În plus, potrivit Sport Actual, la finalul lunii mai vor fi achitate toate salariile neplătite, fotbaliștii urmând să ajungă cu banii la zi.

Surprinzătoare această schimbare de situație de la Hușana Huși, care găsea cu greu fonduri pentru plata salariilor, iar odată cu calificarea în play-off-ul Seriei 1 din Liga 3 bugetul e unul generos, care poate acoperi toate salariile restante acumulate de-a lungul anului și nu numai poate.

Cresc bani în copaci la Hușana Huși? Ovidiu Manole, în urmă cu o lună: ”Am salarii de luat din anii trecuți”

La Hușana Huși chiar cresc banii în copaci sau poate că a fost deja pus la punct parteneriatul public-privat la care făcea referire președintele Daniel Dobrea. Doar să ne amintim ce spunea portarul echipei, Ovidiu Manole, în urmă cu puțin mai mult de o lună:

Patru salarii am de luat, dar am prime de luat și din anii trecuți, și salarii din anii trecuți. E greu! Stau cu părinții, mă ajută, dar nu vor putea să mă ajute la nesfârșit. Sper să se rezolve! Cel puțin două salarii sper să intre.

Sperăm să se țină de cuvânt domnul primar, promisiuni au tot fost, ba luni, ba joi, ba săptămâna următoare, dar nu s-a rezolvat nimic. Sperăm să se rezolve”.

Marius Mareș: ”Mai avem cinci etape și cred că putem să facem o figură frumoasă”

Fundașul Marius Mareș (26 de ani) a prins încredere după ce el și colegii săi au primit o parte din restanțe. Chiar dacă Hușana Huși e pe locul 3 în play-off-ul Seriei 1 a Ligii 3, jucătorul crede că se poate ținti locul 2 la final, care ar duce în barajul de promovare în Liga 2.

Cred cu tărie că putem obține lucruri frumoase până la finele campionatului. Mai avem cinci etape și cred că putem să facem o figură frumoasă. Ne gândim la locul 3 deocamdată”, a spus Marius Mareș.

Hușana Huși, pe 3 în Seria 1 a Ligii a 3-a

Hușana Huși ocupă locul 3 în Seria 1 a Ligii 3. Are 33 de puncte, cu trei mai mult față de locul 4, Bucovina Rădăuţi, e la nouă puncte de poziția a doua, Foresta Suceava, și la 14 puncte de locul 1, Dante Botoşani

Până acum, în cele patru etape scurse din play-off, Hușana Huși a înregistrat următoarele rezultate: 0-0 cu Dante Botoșani, 0-0 cu Bucovina Rădăuți, 1-5 cu Foresta Suceava și 1-0 cu Dante Botoșani.

În etapa a 5-a, Hușana Huși va întâlni Bucovina Rădăuți, în deplasare.

Foto: Hușana Huși

 

 

Andrei PASCU 29 Apr. 2022, 12:42 Liga 3
Pe aceeași temă