Jucătorii mehedințeni au decis să joace fără bani. „Sper să putem încheia turul”

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 17 Oct. 2014, 11:17 Liga 3
Jucătorii mehedințeni au decis să joace fără bani.**

Confruntate cu grave probleme financiare, Minerul Mehedinți și Minerul Motru se întâlnesc astăzi, de la ora 15:00, pe Municipalul severinean. Neplătiți, șapte dintre componenții echipei mehedințene, în frunte cu antrenorul-jucător Boboescu, n-au făcut etapa trecută deplasarea la Arad, iar Minerul a fost învinsă cu 3-0 de UTA.

Marți, jucătorii respectivi s-au reîntors la club, mai puțin Enea și Ilinca, care au plecat la muncă în străinătate! „Jucătorii au înțeles în cele din urmă situația și au decis să joace fără bani. Ne chinuim de la o etapă la alta, dar sper să nu ne desființăm și să putem încheia turul”, a precizat directorul sportiv al clubului mehedințean, Gheorghe Doinea.

Acesta va trebui să găsească soluții și pentru a achita baremul de arbitraj, în caz contrar meciul din această după-amiază neputându-se disputa!

Elevii lui Zahiu au refuzat să se antreneze

Nici la Motru situația nu e foarte diferită față de cea existentă la malul Dunării. Jucătorii lui Gabi Zahiu nu s-au antrenat deloc în această săptămână, ca formă de protest față de restanțele salariale de aproape 4 luni.

Problemele financiare cu care se confruntă ambele echipe încă din vară s-au răsfrânt asupra evoluției din teren. Dacă echipa cu sediul la Valea Copcii nu a marcat nici măcar un gol în ultimele 5 partide, interval în care a scos totuși două remize albe, Motru n-a mai câștigat din runda a treia, iar vinerea trecută a fost învinsă cu 1-0, pe propriul teren, de Giarmata. 

În clasament, combatanele de astăzi sunt despărțire doar de golaveraj, Minerul Motru având opt goluri marcate și zece primite, în timp ce echipa mehedințeană a înscris doar de trei ori și a scos în alte șapte rânduri balonul din propria poartă.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 17 Oct. 2014, 11:17 Liga 3
Pe aceeași temă