Strălucește și la 53 de ani! Gol spectaculos marcat de Ionuț Pîrvu în Liga 3, pentru SR Brașov, căreia îi este și antrenor: ”Un gol de poveste și cred că am intrat în istorie” | VIDEO

Adi MARICA 29 Oct. 2023, 14:50 Liga 3
Strălucește și la 53 de ani! Gol spectaculos marcat de Ionuț Pîrvu în Liga 3, pentru SR Brașov, căreia îi este și antrenor: ”Un gol de poveste și cred că am intrat în istorie” | VIDEO

Ionuț Pîrvu continuă să facă senzaţie pe teren, deşi a ajuns la 53 de ani! Campionul de patru ori cu Steaua a demonstrat că se află într-o formă care i-ar face invidioşi pe mulţi fotbalişti aflaţi în activitate.

Antrenorul – jucător al celor de la SR Brașov chiar le-a făcut pe toate în acest sezon. Și-a făcut revenirea pe terenul de fotbal al 53 de ani, a încasat și un cartonaș roșu în meciul cu Ciucaș Tărlungeni, iar sâmbătă a marcat un gol fabulos în partida cu Viitorul Curița, scor 2-2, meci care a adus primul punct al echipei sale în acest campionat, abia în etapa a 10-a!

Ionuț Pîrvu, gol marcat la 53 de ani, în Liga 3!

În minutul 2 al meciului SR Brașov – Viitorul Curița, desfășurat sâmbătă, pe stadionul Tineretului din Brașov, Pîrvu, care a jucat pe un post inedit, în spatele vârfului, a șutat de la circa 30 de metri direct în vinclul porții lui Liviu Dubină (17 ani), portar care nici nu era născut când Pîrvu juca în grupele Ligii Campionilor cu Steaua!

”Pot spune că a fost unul dintre cele mai frumoase goluri marcate de mine. Este un gol de poveste și cred că am intrat în istorie ca marcator la 53 de ani. Din câte îmi amintesc, ultimul gol marcat de mine în fotbalul profesionist a fost în 2005, într-un meci Poli Iași – Oțelul, scor 1-0. Atunci am marcat cu dreptul. Îmi pare rău doar că nu am reușit să câștigăm. Am făcut o primă repriză bună, am avut 2-0, dar în partea secundă echipa a căzut fizic și am fost egalați”, a spus Pîrvu, care a rezistat 82 de minute pe teren și a fost înlocuit cu Diego Dima. ”Am avut crampe musculare și nu am mai putut continua”, a recunoscut Pîrvu.

  • În octombrie 2022, Romulus Buia, cunoscut în fotbalul românesc și ca ”Figo din Banat”, se întorcea pe teren la 52 de ani! Antrenor în Liga 4 Maramureș la acel moment, la Academica Recea, Buia juca și înscria în meciul câștigat de echipa sa cu scorul de 9-0, cu Bradul Groșii Țibleșului.

Primul punct pentru SR Brașov în acest sezon, după o serie de nouă eșecuri

După nouă eșecuri cosnective în campionat, SR Brașov a obținut, sâmbătă, primul punct în acest sezon, după remiza cu Viitorul Curița din prima etapă a returului sezonului regular.

Brașovenii au condus cu 2-0 încă din minutul 31, prin goluri marcate de Ionuț Pîrvu (2) și Andrei Dedu (31), dar au fost egalati pe final după dubla lui Vasile Padovei (70, 85). În partea secundă, la scorul de 2-0, portarul Andrei Maxim a apărat un penalty în minutul 67.

SR Brașov, în meciul cu Viitorul Curița: Maxim – Tudose, Rența, Fogoros, Sterian – Fising (Gab. Popescu 73′), Crețu, Dedu – I. Pîrvu (D. Dima 82′) – L. Gomboș (Piu 90′).

Mesaj mobilizator pentru jucători: ”Se poate!”

După primul punct obținut în acest sezon, Pîrvu speră ca jucătorii să prindă mai mult curaj.

”Sper să fie un nou început, băieții au nevoie de încredere și curaj. Se poate”, a mai spus Pîrvu.

SR Brașov ocupă ultimul loc în Seria a 5-a a Ligii 3, cu un singur punct acumulat în 10 etape. Etapa viitoare va juca în deplasare cu Olimpic Cetate Râșnov (locul 2, 22 puncte), sâmbătă, de la ora 14:00.

Golul marcat de Ionuț Pîrvu în SR Brașov – Viitorul Curița 2-2:

 

Foto: Roxee
Video:
SR Brașov

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sr-brasov-la-finalul-turului-cea-mai-slaba-echipa-din-acest-sezon-de-liga-3-19289802

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-meciuri-etapa-10-liga-3-19290203

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-bihor-oradea-lovitura-financiara-din-sponsorizari-19290082

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csc-ghiroda-a-trecut-peste-scandalul-cu-pariurile-din-vara-19290078

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ionut-pirvu-a-jucat-pentru-sr-brasov-la-varsta-de-53-de-ani-19285333

Adi MARICA 29 Oct. 2023, 14:50 Liga 3
Pe aceeași temă