Ionică Serea este optimist: „Echipa mea a jucat fotbal și meritam victoria”

26 Mar. 2012, 09:21 Liga 3
Ionică Serea este optimist:** „Echipa mea a jucat fotbal și meritam victoria

Rundă nefastă pentru echipele vrâncene care activează în cadrul ligii a treia la fotbal. Vineri, FC Panciu a terminat la egalitate, 1-1 (0-0) în confruntarea cu Ceahlăul II Piatra Neamț, după un meci în care păncenii s-au jucat cu ocaziile, iar nemțenii au marcat la singura ocazie de poartă pe care au avut-o. Predoiu (1, 14, 33 și 38) și I. Radu (3) au avut șanse mari de gol, dar imprecizia de la finalizare și-a spus cuvântul și la cabine s-a intrat fără gol.

Prima fază mai importantă din actul secund a coincis cu deschiderea scorului. Duțu a executat o lovitură liberă și Ionuț Radu a deviat cu capul în poarta Ceahlăului pentru 1-0 (52). Oaspeții au restabilit egalitatea după o neglijență a apărării vrâncene, iar Bobric l-a executat pe portarul Gabriel Lazăr cu un șut sec (64). Finalul s-a jucat pe contre, iar ghinionistul Mădălin Predoiu a trecut pe lângă golul victoriei în minutul 82, lovitura sa de cap trecând milimetric pe lângă poarta formației din Piatra Neamț.

FC Panciu a evoluat cu: G. Lazăr – Voinea, R. Stan, Gurguiatu, Cl. Mihai – Căt. Tudor (85 Gălățeanu), Cioran (59 Bîra), Duțu (67 Ov. Radu), B. Stoian – Predoiu, I. Radu. „Am jucat foarte bine, uneori fotbalul este nedrept și asta este viața. Ne-am creat o sumedenie de ocazii, am ajuns de multe ori în preajma porții adverse, dar am ratat foarte ușor. Echipa mea a jucat fotbal și meritam victoria. Atât timp cât voi fi antrenor la FC Panciu, echipa mea va juca fotbal”, a spus după meci „principalul” Ionică Serea.

Suspendat două etape după meciul cu Focșaniul

În partida de vineri, Serea a transmis indicații jucătorilor săi din tribuna a doua deoarece a primit două etape de suspendare după jocul din tur cu CSM 2007 Focșani. „Am primit interdicție timp de două etape pentru a sta pe banca tehnică după partida cu Focșaniul. Acuzațiile celor de la Focșani de mituire a arbitrilor au fost considerate de Federație ca nefondate, dar eu am fost suspendat două etape deoarece aș fi adresat injurii arbitrului”, a mai spus Serea, care sâmbătă alături de câțiva jucători de-ai săi s-a aflat la Bacău pentru a urmări partida dintre SC Bacău – CSM Pașcani.

Vineri, FC Panciu va evolua pe terenul echipei Petrotub Roman, iar marțea viitoare, în cadrul primei etape intermediare a returului, păncenii vor juca acasă cu Oțelul II Galați.

articol scris de George Dumitru

26 Mar. 2012, 09:21 Liga 3
Pe aceeași temă