Întăriri pentru Kaproni Boldești

30 Jun. 2009, 16:41 Liga 3
Întăriri pentru Kaproni Boldești

Ieri, de dimineață, s-a reunit lotul formației de Liga a III-a, Petrolistul Kaproni Boldești, grupare care, de departe, a fost revelația ediției trecute de campionat. După ședința obișnuită dintre staff-ul tehnic și jucători, jucătorii formației antrenate de Dragoș Mihail Mihalache au plecat la Gornet pentru a efectua primul antrenament, în vederea pregătirii ediției de campionat 2009-2010.
 

 

La apelul tehnicianului au fost prezenți 21 de jucători, șapte dintre aceștia aflându-se pe lista noilor veniți. Cel mai cunoscut nume este cel al lui Cristian Nica, fotbalist care în această vară a încheiat conturile cu gruparea Chimia Brazi. O altă "noutate" în lotul lui Kaproni Boldesti a fost și fundașul Dragoș Ceaușel, sportiv care ultima oară a evoluat pentru CF Predeal și care a venit din postura de jucător liber de contract. Au fost prezenți și trei juniori care aparțin formației Petrolul Ploiești – Cătălin Popa, Adrian Ioniță și Mihai Gheorghe – cât și portarul provenit din pepiniera proprie: Costin Olteanu. În ceea ce îl privește pe atacantul George Paraschiv, fotbalist care se află încă de la finele sezonului trecut în lotul lui Mihalache, nici până acum oficialii grupării de Liga a III-a nu au reușit să se înțeleagă cu Petrolul Ploiești, club de care aparține jucătorul mai sus mentionat. Și la capitolul plecări lista este destul de numeroasă, în sensul că din sezonul viitor tehnicienii lotului nu vor mai conta pe aportul unor jucători precum Nicușor Copilu, Florin Gheorghe, Ștefan Barbu, Marian Nicolae, Bogdan State, George Văduva și Ion Niculae.
 

 

Cantonament la Predeal
 

 

Pentru această vară, Petrolistul Kaproni Boldești a renunțat să mai efectueze cantonamentul de vară la Poiana Țapului, în detrimentul stațiunii brașovene Predeal. Astfel, în perioada 21-31 iulie, echipierii grupării prahovene se vor afla în cantonament, perioadă în care vor avea, cu siguranță, și câteva partide de verificare. Până atunci, sâmbătă, Kaproni Boldești ar putea disputa un meci de verificare în compania formației Petrolul Ploiești, dar abia astăzi sau mâine se va stabili cu certitudine.
 

 

Lot prezent la reunire: Bogdan Rădulescu, Mihai Dumitru, Costin Olteanu (portari), Traian Nenciu, Vasile Micu, George Stârpici, Ionuț Ionescu, Cosmin Dobrinoiu, Ionuț Stârpici, Adrian Secreteanu, Gabriel Bociu, Costică Gherghe, Marian Mirea, Robert Lungu, Alexandru Puchea, Cristian Nica, George Paraschiv, Dragoș Ceauțel, Cătălin Popa, Adrian Ioniță, Mihai Gheorghe (jucători de câmp).
 

 

Sursă: ziarulprahova.ro
 

30 Jun. 2009, 16:41 Liga 3
Pe aceeași temă