Miroslava rămâne lider și după runda a opta

Mihai Andries 14 Oct. 2013, 21:01 Stiri
Miroslava rămâne lider** și după runda a opta

După eșecul din etapa intermediară suferit la Dorohoi, Știința Miroslava s-a trezit egalată în clasament de Petrotub Roman, înaintea meciului de sâmbătă cu Ceahlăul II. În aceste condiții, elevii lui Cristi Ungureanu și Irinel Ionescu au tratat cu maximă atenție partida cu satelitul nemțenilor și rezultatul s-a văzut pe tabelă, scorul final fiind 3-1.

Tăcuțanu a deschis scorul în minutul 43, pentru ca imediat după pauză să puncteze și golgheterul Petrea, ajuns la cota 6 după această reușită. Minutul 82 a adus și golul al treilea, prin reușita lui Lungu, dar Cristi Creciunesc a închis tabela la 3-1, marcând golul de onoare al nemțenilor patru minute mai târziu.

În urma acestui rezultat, Miroslava s-a distanțat la trei puncte de Petrotub, dar are un meci în plus jucat.

„M-am așteptat la un meci dificil, pe care însă l-am pregătit cu cea mai mare atenție. Mă bucur că am reușit să ne păstrăm poziția de lider al seriei, trebuie însă să ne menținem la același nivel de pregătire și atitudine deoarece ne așteaptă confruntări cu adversari puternici.” a comentat principalul Cristi Ungureanu după victoria de sâmbătă

„Sunt convins că am format un grup și o echipă care să ducă numele comunei Miroslava pe cele mai înalte culmi ale sportului. Nu pot fi decât mulțumit de acest început de sezon, drept pentru care felicit echipa tehnică pentru rezultatele obținute și modul în care au pregătit fiecare joc” a declarat Daniel Acatrinei, președintele grupării ieșene.

Știința a abordat acest meci cu Avram – Ghiarasim (Menghia 63), Miron, Maxim, Petrea, Tincu (Sacrieru 67), Bolboceanu (Lungu 65), Tăcuțanu, Pârvu, Tălpan (Stafie 51), Enache.

Mihai Andries 14 Oct. 2013, 21:01 Stiri
Pe aceeași temă