Humorenii încă sărbătoresc promovarea

23 Jun. 2009, 10:54 Liga 3
Humorenii încă sărbătoresc promovarea

După victoria în fața grupării AS Roma, care le-a asigurat promovarea în Liga a III-a, fotbaliștii de la CS Gura Humorului o țin numai într-o petrecere. Miercuri seara au sărbătorit în compania lăutarilor la o pensiune din localitate, iar ieri au fost invitați de primarul Marius Ursaciuc la un grătar, în zona Cabanei Bogdăneasa.
 

 

„Băieții au tot dreptul să sărbătorească, pentru că au muncit pe brânci un an de zile pentru a obține această performanță. Fiți siguri însă că nu ne vom culca pe o ureche, pentru că în eșalonul 3 se joacă un cu totul alt fotbal față de Liga a IV-a. În calitate de echipă nou promovată nu vom avea viață ușoară și de aceea intenționăm să ne întărim cu doi-trei jucători de valoare, pe care dorim să-i avem la dispoziție la reunirea lotului, programată pe 10 iulie”, a declarat președintele humorenilor, Teo Murariu.

 

 

 Se caută antrenor cu licență

 

O altă problemă pe care conducerea clubului trebuie să o rezolve cât mai repede este cea a antrenorului. Actualul tehnician, Robert Molocea, nu dispune de licență pentru a pregăti o echipă ce activează în Liga a III-a, așa că trebuie găsit în scurt timp un înlocuitor. Printre numele vehiculate de a prelua banca tehnică a grupării CS Gura Humorului se găsesc antrenori cunoscuți, ca Ovidiu Murariu, Florin Cristescu și Ovidiu Căldăruș. Robert Molocea nu va rămâne însă pe dinafară, urmând să primească o altă funcție de conducere în cadrul clubului.

 

Artocol scris de Gabriel TODERASCU
 

23 Jun. 2009, 10:54 Liga 3
Pe aceeași temă