Gafe pe site-ul FRF. N-au nimerit de două ori scorul la meciul Kids Tâmpa Brașov – CSO Plopeni. Și Luceafărul Oradea s-a bucurat virtual de prima ei victorie în acest sezon

Adi MARICA 14 May. 2022, 22:34 Liga 3
Gafe pe site-ul FRF. N-au nimerit de două ori scorul la meciul Kids Tâmpa Brașov - CSO Plopeni. Și Luceafărul Oradea s-a bucurat virtual de prima ei victorie în acest sezon

Gafe incredibile făcute de Federația Română de Fotbal după încheierea etapei a 8-a de play-off și play-out în campionatul Liga 3. Două meciuri din cele 30 desfășurate sâmbătă au fost înregistrate pentru o perioadă de timp cu rezultate total diferite față de cele realizate pe teren.

Echipele în cauză au rămas șocate atunci când au observat rezultatele trecute de FRF pe site-ul său.

FRF a pus de două ori rezultatul greșit la meciul Kids Tâmpa – CSO Plopeni din play-out

De exemplu, meciul Kids Tâmpa Brașov – CSO Plopeni, din etapa a 8-a a play-out-ului Seriei a 5-a, s-a încheiat cu victoria brașovenilor cu scorul de 1-0. Golul victoriei elevilor lui Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc a fost marcat de Rareș Plăiașu în minutul 18.

FRF s-a făcut de două ori de râs cu scorul meciului de pe ICIM. Mai întâi pe site a apărut scorul de 4-1 pentru Kids. După câteva minute, cei de la FRF au dorit să îndrepte greșeala, iar rezultatul a fost schimbat în 1-4! (foto principal)

”Mai rămâne acum să pună o remiză și totul e ok”, au glumit cei de la Kids Tâmpa. După aproape două ore de la finalul meciului a apărut și scorul corect: 1-0. A treia oară a fost cu noroc!

Chiar și cu această victorie, Kids Tâmpa Brașov nu se mai poate salva de la retrogradare. Are 23 de puncte, ocupă locul 6, ultimul, și e la șapte puncte sub locul care îi asigură menținerea. În schimb, CSO Plopeni tremură înaintea ultimelor două etape. Are 31 de puncte și se află la doar un punct peste FC Hermannstadt 2 și la două peste SR Brașov. SR Brașov ocupă acum poziția a doua direct retrogradabilă.

6-1 la Luceafărul Oradea – Sportul Șimleu Silvaniei în loc de 1-1!?

O altă gafă a fost produsă în această etapă în play-out-ul Seriei a 10-a.

La meciul Luceafărul Oradea – Sportul Șimleu Silvaniei, în loc de rezultate de 1-1, cât a fost pe teren, FRF a trecut 6-1 pentru bihoreni. Oricum este o surpriză și acest 1-1, având în vedere parcursul din acest sezon al fostei divizionare secunde, însă o victorie cu 6-1 chiar că era un rezultat de-a dreptul incredibil.

Ca în cazul jocului de la Brașov, rezultatul a fost corectat după minute bune.

Luceafărul Oradea a obținut în această etapă primul ei punct din play-out, după opt meciuri. În sezonul regular, trupa bihoreană înregistrate tot un punct, însă în 18 meciuri! Evident că nu are unde să fie decât pe ultimul loc în play-out-ul Seriei a 10-a, cu -4 puncte acum, după ce a primit penalizări totale de șase puncte, din cauza datoriilor.

În schimb, Sportul Şimleu Silvaniei are 37 de puncte și se află pe locul 3, însă în luptă cu CFR Cluj 2 (36 puncte), pentru evitarea unei clasari pe poziția a 4-a, cea care ar putea duce și ea la retrogradare, dacă este cea mai slabă din toate cele zece serii.

Nu e prima dată când se pun rezultate greșite

În cazul Luceafărului Oradea nu este prima dată când FRF pune un rezultat greșit la un meci al bihorenilor.

În etapa a 5-a a play-out-ului, partida CFR Cluj 2 – Luceafărul Oradea s-a încheiat cu scorul de 7-0. Pe site-ul FRF a stat multe ore cu scorul de 6-0.

FRF a început să pună rezultatele meciurilor din Liga 3 la scurt timp după încheierea lor nu de mult timp în urmă, de doar câteva etape. Din informațiile Liga2.ro, rezultatele sunt trimise de la fața locului către reprezentanții federației, pentru a fi puse pe site, de către observatorii de joc delegați la meciuri. Se mai poate greșit, e omenește, însă să se tot repete, iar rezultatul să fie total altul decât cel înregistrat pe teren e cam mult și rușinos.

Spre deosebire de sezoanele trecute, în cel actual, FRF nu a mai publicat rezultatele și marcatorii meciurilor din Liga 3, chiar dacă în trecut o făcea cu o întârziere destul de mare, de aproximativ o săptămână după disputarea etapei. Acum, de câteva etape din acest an, preferă să pună direct rezultatele, e drept, la scurt timp după terminarea jocurilor, pe site-ul unde contorizează competiția.

Liga2.ro rămâne singurul site care adună rezultatele și marcatorii meciurilor din campionatul Ligii 3 și oferă clasamentele tuturor celor zece serii. Rezultatele din etapa a 8-a a play-off-ului și play-out-ului pot fi văzute aici, iar clasamentele sunt aici.

Adi MARICA 14 May. 2022, 22:34 Liga 3
Pe aceeași temă