Foresta Suceava va beneficia de nocturnă. Primarul Ion Lungu anunță când va fi montată instalația de iluminat la stadionul Areni

Liga2.ro 29 Jun. 2020, 13:04 Liga 3
Foresta Suceava va beneficia de nocturnă. Primarul Ion Lungu anunță când va fi montată instalația de iluminat la stadionul Areni

Foresta Suceava va primi și în sezonul următor sprijin financiar din partea autorităților locale. Potrivit informațiilor oferite de primarul Ion Lungu, s-a discutat cu clubul proiectul și strategia cu care vor fi abordate anul fotbalistic următor, iar finanțarea va veni în continuare. Sucevenii își propun, și de această dată, promovarea în Liga 2, dar speră ca de data aceasta să aibă succes.

Ion Lungu: ”Primăria va monta nocturna pe stadionul Areni, după finalizarea licitației”

A schimbat stafful tehnic, a fost instalat Dorin Goian pe banca tehnică. Încă de la bun început, fostul fundaș central a declarat că principalul obiectiv este finalizarea stagiunii următoare pe primul loc în Seria 1 din Liga 3. Până la primul meci oficial, sunt anunțate câteva lucrări de infrastructură.

”Am avut o întâlnire cu noul antrenor al Forestei Suceava, Dorin Goian, și cu președintele clubului, Andrei Ciutac. Aceștia mi-au prezentat strategia pentru noul sezon fotbalistic. I-am asigurat de sprijinul primăriei cu criteriu de performanță, promovarea în Liga a 2-a. De asemenea, primăria va monta nocturna pe stadionul Areni după finalizarea licitației și va începe modernizarea stadionului”, a declarat primarul Sucevei, citat de Monitorul Suceava.

  • În istoria sa, Suceava a organizat pe stadionul Areni două meciuri în nocturnă, după ce a închiriat instalații de iluminat mobile. Ambele întâlniri au avut loc în Cupa României, când Foresta a întâlnit FCSB (în octombrie 2016, meci pierdut cu 2-1) și Dinamo (octombrie 2019, meci pierdut cu 0-4).

În ceea ce privește reluarea pregătirilor, acestea vor începe pe data de 8 iulie, întrucât se așteaptă ca Liga 3 să debuteze în a doua jumătate a lunii august. Acum, conducerea Forestei Suceava continuă discuțiile cu jucătorii ale căror contracte expiră în această vară, cu privire la prelungirea/ neprelungirea și pe perioada următoare.

Suntem în discuții cu mai mulți jucători de valoare. În mod sigur vor mai sosi fotbaliști pe Areni în această vară, însă o prioritate pentru noi o reprezintă și prelungirea contractelor jucătorilor de bază din sezonul precedent”, a precizat președintele Andrei Ciutac.

Foresta Suceava a făcut un singur transfer după terminarea sezonului

Până acum, echipa lui Goian a făcut câteva anunțuri cu privire la prelungirile contractuale ale câtorva jucători. A ajuns la un acord cu mijlocașul în vârstă de 21 de ani Ruben Sumanariu, în vederea prelungirii înțelegerii cu încă un sezon, dar există discuții și cu alți jucători. Robert Martin (atacant, 23 de ani), Eugen Celeadnic (mijlocaș defensiv, 29 de ani) și Dudu Drugă (fundaș stânga, 30 de ani) au anunțat că sunt dispuși să continue la echipa din Suceava și în sezonul următor.

Foresta Suceava a anunțat și primul transfer după oprirea campionatului în Liga 3. Echipa antrenată de Dorin Goian l-a adus pe fundașul central Vasile Vitu (27 de ani). Potrivit informațiilor oferite de Foresta, contractul a fost semnat pe o perioadă de doi ani. În ultimele patru sezoane, fotbalistul născut la Chișinău a evoluat pentru Bucovina Rădăuți, unde a fost și căpitan. Tot de acolo, echipa din Suceava l-a luat și pe omul care îi va fi antrenor secund lui Goian, Daniel Bălan, care a avut funcția de ”principal”.

Foto: ACS Foresta Suceava Oficial 

 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-la-primul-transfer-dupa-stoparea-campionatului-in-liga-3-echipa-lui-goian-si-a-luat-fundas-central-19136960

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-a-convins-inca-un-jucator-sa-ramana-va-imbraca-tricoul-si-in-sezonul-urmator-cine-va-fi-antrenorul-cu-portarii-in-mandatul-lui-dorin-goian-19136595

https://liga2.prosport.ro/liga-3/daniel-balan-a-revenit-si-el-la-foresta-suceava-fostul-fundas-va-face-din-nou-cuplu-pe-banca-tehnica-alaturi-de-dorin-goian-19135845

 

Liga2.ro 29 Jun. 2020, 13:04 Liga 3
Pe aceeași temă