Promovata în Liga 2 dintre Foresta Suceava și CSM Ceahlăul se decide în retur. Dorin Goian, de părere că echipa lui putea câștiga în tur: ”Am avut mai multe ocazii, cel puțin în repriza a doua”

Andrei PASCU 05 Jun. 2023, 18:56 Liga 3

Foresta Suceava nu a reușit să câștige în turul finalei pentru promovarea în Liga 2, cu CSM Ceahlăul, pe teren propriu. A făcut doar o remiză, 0-0, iar echipa câștigătoare va fi stabilită în returul de la Piatra Neamț, de pe terenul formației antrenate de Cristian Pustai.

Foresta Suceava, doar remiză cu CSM Ceahlăul, în turul finalei pentru promovarea în Liga 2

Dorin Goian a făcut o analiză a duelului tur, dar și a ceea ce urmează în manșa secundă. Antrenorul sucevenilor este convins că va fi un duel foarte complicat la retur, iar din acest motiv voia o victorie, fie și la un gol.

În special partea secundă a fost remarcată de Dorin Goian, când jucătorii săi au avut câteva oportunități bune de a înscrie și de a face diferența, pentru un retur început cu șanse mai mari de promovare.

Dorin Goian, concluziile partidei Foresta Suceava – CSM Ceahlăul

Însă, Foresta Suceava va merge pe terenul CSM Ceahlăul pentru un succes care să o ducă, în sfârșit, în Liga 2, obiectiv pe care îl țintește de câteva sezoane, dar pe care l-a ratat.

E altceva față de un joc de campionat, e finala, între două echipe echilibrate. Știam că va fi un joc echilibrat și din păcate nu am reușit să marcăm, pentru că am avut mai multe ocazii decât ei, cel puțin în repriza a doua.

Voiam să câștigăm, iar singura mea dezamăgire e că nu am marcat. Am fost mai buni în repriza a doua, am avut ocazii clare. Nu dezarmăm, mergem la Piatra Neamț și trebuie să ne refacem fizic cât mai repede. Trebuie să ne refacem, pentru că avem jucători care pot să facă o fază, să dea o pasă, să marcheze.

Nu am reușit azi, dar sperăm să o facem la Piatra Neamț. Publicul a fost lângă noi, cum nu a fost de ceva timp. Îmi pare rău că nu i-am bucurat cu o victorie, dar mergem înainte, trebuie să câștigăm acolo. Sperăm să ne întoarcem cu promovarea!

În vestiar, jucătorii erau puțin dezamăgiți pentru ocaziile ratate, chiar dacă nu au fost prea multe. Dar, în astfel de meciuri trebuie să marchezi din ocaziile pe care le ai, pentru că valorile sunt apropiate.

Singurul gând e acela de a recupera fizic și medical jucătorii. În astfel de meciuri am nevoie ca jucătorii să fie apți din toate punctele de vedere. În multe momente am pus presiune pe Ceahlăul.

Cred că a fost un joc bun pentru nivelul Ligii 3, cred că a fost un spectacol reușit. Mă bucur foarte mult când tribunele sunt pline și azi chiar a fost stadionul plin. Sper să fie cât mai mulți suporteri care vor face deplasarea la Piatra Neamț, pentru că avem nevoie de susținere”, a spus Dorin Goian după Foresta Suceava – CSM Ceahlăul.

Foresta Suceava – CSM Ceahlăul, singura remiză din turul finalelor

Foresta Suceava a trecut de CSM Râmnicu Sărat pentru a merge în finala barajului de promovare, scor 3-1 la general (1-1 în tur, 2-0 în retur). CSM Ceahlăul a învins Metalul Buzău în semifinală, la limită, 3-2 la general (1-1 în tur, acasă, 2-1 în retur, în deplasare).

Rezultatele înregistrate în tururile finalelor pentru promovarea în Liga 2:

  • SC Popești Leordeni – CS Tunari 2-1
  • Viitorul Dăești – CSM Alexandria 0-2
  • CSM Deva – CSM Reșița 2-3
  • Unirea Ungheni – Corvinul Hunedoara 0-2

Foto: Călin Puiu / Foresta Suceava
Video: Televiziunea Intermedia

https://liga2.prosport.ro/liga-4/olimpia-mcmxxi-campioana-in-liga-4-satu-mare-19274226

https://liga2.prosport.ro/liga-3/extaz-si-sedinte-la-resita-dupa-succesul-in-extremis-din-barajul-de-la-deva-calin-cheregi-urmeaza-inca-un-meci-si-nu-vreau-sa-traim-periculos-19274117

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ionut-coza-a-inclinat-balanta-in-favoarea-alexandriei-in-barajul-de-promovare-in-liga-2-cu-viitorul-daesti-valcenii-sunt-increzatori-inaintea-returului-odoroaba-s-a-bucurat-ca-meciul-a-fost-mutat-l-19274082

https://liga2.prosport.ro/liga-3/corvinul-hunedoara-victorie-in-turul-finalei-cu-unirea-ungheni-19274066

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-deva-a-pierdut-cu-csm-resita-dupa-ce-a-avut-cel-mai-periculos-scor-in-prima-mansa-a-barajului-de-promovare-in-liga-2-stefan-nanu-acuza-arbitrajul-lui-robert-avram-a-st-19273996

 

 

Andrei PASCU 05 Jun. 2023, 18:56 Liga 3
Pe aceeași temă