Florin Costea și alți trei jucători de la Viitorul Dăești, pozitivi la coronavirus

Adrian MUJEA 22 Oct. 2020, 19:36 Liga 3
Florin Costea și alți trei jucători de la Viitorul Dăești, pozitivi la coronavirus

Florin Costea și încă trei jucători ai echipei vâlcene de Liga 3 Viitorul Dăești au fost depistați cu noul coronavirus.

Primarul din Dăești, George Popolan, a anunțat că la echipa Viitorul, care activează în Seria 7 din Liga 3 există patru cazuri de jucători pozitivi cu COVID-19. Aceștia sunt fostul internațional Florin Costea, Octavian Vasile și juniorii Gabriel Rizea și Marius Diaconescu.

Niciunul dintre jucători nu are simptome și singura lor problemă este izolarea obligatorie, timp de două săptămâni, așa cum impune DSP Vâlcea, spre deosebire, de exemplu, de DSP Buzău, unde se stă doar o săptămână.

Florin Costea, golgheterul echipei Viitorul Dăești, are COVID-19

Cei patru sportivi de la Dăești nu au putut juca în jocul de turul 4 al Cupei României cu Viitorul Pandurii, pierdut în prelungiri cu 1-2, și vor lipsi și în perioada următoare.

Florin Costea, golgheterul echipei în sezonul trecut, nu putea evolua oricum în această perioadă, fiindcă acuza o accidentare la spate.

În campionat, Viitorul Dăești are stânse 7 puncte după șase meciuri și se află pe locul 5 în Seria a 7-a a Ligii 3. Echipa vâlceană are două victorii, un egal și trei înfrângeri și golaveraj 11-15, iar după eșecul din etapa a 4-a a rămas fără antrenorul principal Gabriel Mangalagiu, care a fost demis. În locul lui a fost numit fostul antrenor secund Lucian Giurcă. În etapa a 7-a, Viitorul Dăești joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 15:00, cu Măgura Cisnădie.

Adrian MUJEA 22 Oct. 2020, 19:36 Liga 3
Pe aceeași temă