Fiul lui Nicolae Văcăroiu, sponsor la Partizanul Merei

21 Aug. 2009, 14:58 Liga 3
Fiul lui Nicolae Văcăroiu,** sponsor la Partizanul Merei

Despre acesta localnicii spun că ar controla Monteoru SA, societatea în a cărui administrare se află renumitul ștrand cu apă sărată botezat “Complex Paradis”.
 

Deși mulți nu îi dădeau șanse să ajungă în Liga a III-a, Partizanul Merei a izbutit să le închidă gura, triumfând la barajul de promovare. Cum se spune, pentru echipa lui Laurențiu Manole greul de abia atunci a început, deoarece era nevoie de bani. Și, cum domnește criza financiară, nu prea se mai găsesc sponsori, iar bugetul alocat în cazul de față de Primăria Merei este insuficient. Mai marele comunei, Ion Fătu, de altfel mare microbist, a alergat în stânga și-n dreapta să mai atragă niscavai oameni cu “cașcaval” lângă echipă. Printre ei se numără chiar fiul fostului premier și președinte al Senatului, actualmente șeful Curții de Conturi a României, Nicolae Văcăroiu. Despre Mihai Văcăroiu un prosper om de afaceri, mai ales că l-a avut pe “tătuca” în spate, localnicii spun că ar controla Monteoru SA, societatea în a cărui administrare se află renumitul ștrand cu apă sărată botezat “Complex Paradis”. Pe lângă acesta, firma deține Hotelurile Montana, Monteoru și campingul Adventura, conform datelor publicate pe www.monteoruspa.ro, site-ul oficial al societății. Așadar, are balta pește.

În prima fază, Văcăroiu Jr. s-a oferit să achite contractele la vreo trei jucători, însă unii cu experiență care urmează să fie transferați cât de curând. Conform surselor noastre, Mihai Văcăroiu le-ar fi sugerat celor din conducerea clubului să caute fotbaliștii respectivi, pentru că suma solicitată de aceștia nu ar constitui o problemă. Primarul comunei Merei a confirmat că băiatul lui Văcăroiu s-a arătat dispus să sprijine și el echipa de fotbal. “Sigur că pe criza asta este foarte greu să găsești bani pentru fotbal. Noi, însă, am făcut tot ce am putut și am reușit să aducem lângă echipă câțiva oameni care să ne ajute. Referitor la băiatul domnului Văcăroiu și el a răspuns solicitării noastre, fiind posibil să devină unul dintre investitori”, ne-a declarat Ion Fătu.

 

La rândul său, președintele Partizanului Merei, Radu Abagiu, a confirmat implicarea la echipă a lui Văcăroiu Jr. “Este adevărat că printre cei care s-au oferit să ne sprijine se numără și băiatul domnului Văcăroiu. Din câte știu, chiar îi place tare mult fotbalul, iar pentru noi orice ajutor contează enorm”, susține Radu Abagiu.
 

Articol scris de Adrian SOARE
 

21 Aug. 2009, 14:58 Liga 3
Pe aceeași temă